Despărțire bombă în showbiz! Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a rămas fără cea mai frumoasă femeie din Alba Iulia! Avem detalii exclusive

După ce relația dintre Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” și bomba sexy din Alba Iulian, bruneta Manuela Oprișiu, a fost devoalată, în exclusivitate de WOWbiz.ro, cei doi au făcut un pas pe care, probabil, îl regretă amândoi: s-au despărțit.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Relația dintre cei doi, chiar dacă a durat doar câteva săptămâni, părea să fie una cât se poate de serioasă, ba chiar, la un moment dat, niște amici comuni de-ai lor, cântăreții Sorina și Danezu, s-au oferit să le fie nași.

Citeste si: Cât de sexy este noua iubită a lui Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei! Manuela Oprișiu, imagini incendiare

Citeste si: Alex Bobicioiu s-a cuplat cu cea mai frumoasă femeie din județul Alba! Cine este bomba sexy dezamorsată de fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

”În momentul de față eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie. Îl respect și îl apreciez pe Alex, așadar, noi o sa rămânem prieteni”, ne-a spus, în exclusivitate, bomba sexy Manuela Oprișiu.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a explicat focoasa brunetă, despărțirea lor nu are, culmea, niște motive serioase în spate. ”Cred că e vorba de distanță, că nu a fost să fie. Nu avem să ne reproșăm nimic”, ne-a mai spus Manuela, tânăra femeie de afaceri din Alba Iulia, fostă Miss.

În altă ordine de idei, recunoaște Manuela, după ce l-a cunoscut pe Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, bruneta recunoaște că e foarte interesată de emisiune. ”Îmi place la nebunie Puterea Dragostei, aș vrea să ajung acolo, să fiu concurentă în emisiune. Nu pot să spun că vreun bărbat de acolo mi-a atras în mod deosebit atenția, dar mi-ar plăcea să îi cunosc. Cred că sunt la vârsta la care ar trebui să îmi cunosc dragostea”, ne-a mai spus Manuela Oprișiu.

fara descriere

Manuela Oprișiu, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a fost Miss Alba

Manuela Oprișiu și Alex Bobicioiu au fost împreună câteva săptămâni, iar fostul concurent al show-ului pusese mâna pe una dintre cele mai frumoase femei din țară. Nu de altceva, dar Manuela câștigase titlul de Miss Alba și se poate lăuda cu forme pentru care celebritățile de la noi ar face crimă. Mai mult, Manuela Oprișiu, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, nu se teme să își expună formele perfecte, cu atât mai mult cu cât este 100% naturală.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate