Despre Dan Diaconescu se zice că a sărăcit! Însă tot cu mașină de milionar circulă VIDEO EXCLUSIV

Dan Diaconescu nu mai e ce a fost odată! După ce a ieșit din închisoare, fostul realizator tv a pierdut mare parte din avere.  

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dan Diaconescu, fostul patron OTV
Dan Diaconescu, fostul patron OTV, conduce tot masini scumpe


In articol:

De-a lungul ultimilor ani, presa a tot scris că Dan Diaconescu a sărăcit. După doi ani petrecuți în închisoare, Dan Diaconescu a fost eliberat în 2017, dar are încă mulți ani interdicție de a apărea la tv. Mai mult, averea sa, estimată în urmă cu câțiva ani la milioane de euro, s-a cam evaporat.

Chiar dacă lumea spune că Dan Diaconescu a sărăcit, fostul patron de la OTV nu a renunțat la obiceiul său de a circula cu mașini de lux. Dacă în anii săi de glorie, Dan Diaconescu făcea senzație pe străzile din București cu bolizii săi de sute de mii de euro, nici acum fostul realizator tv nu se lasă mai prejos. (Vezi si ce telefon folosește Dan Diaconescu)

Masina Dan Diaconescu
Bentley-ul pe care-l conduce Dan Diaconescu acum

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Zilele trecute, Dan Diaconescu a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro coborând de la volanul mașinii sale, un Bentley albastru, o mașină care chiar dacă nu mai e nouă, costă o avere! Iar Dan Diaconescu nu renunță la plăcerea de a conduce o mașină scumpă care consumă enorm, chiar dacă uneori pare că face eforturi pentru a putea circula cu ea. Recent, el a fost surprins la o benzinărie la volanul aceleiași mașini scumpe. Șocant, pentru cei care l-au văzut pe Dan Diaconescu a fost însă faptul că a alimentat de doar 49 de lei, o sumă infimă, dacă e să ne referim la faptul că o astfel de mașină are un consum uriaș!

Citeste si: Magda Ciumac, de nerecunoscut! Cum arată bruneta care făcea show pe masa lui Dan Diaconescu în scandalul ”Elodia”

Citeste si: Cum a petrecut Dan Diaconescu la un grătar cu mici și creveți! Uite-l pe Diaconescu în pantaloni scurți și cu o bere în mână: „Pe barosăneală!” FOTO

Citeste si: Scandal uriaș cu soția lui Dan Diaconescu! Judecătorii au decis evacuarea ei dintr-un imobil din Constanța! Pentru că Emilia n-a eliberat casa, s-a decis autorizarea intrării cu Poliția și Jandarmeria!

 Dan Diaconescu a pierdut doar anul trecut 9 proprietăți

Așa cum scria WOWbiz.ro, Dan Diaconescu a rămas în 2019 fără 9 proprietăți inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei dintr-un foc! Cele 9 terenuri și sediul OTV au fost achizționate de omul de televiziune în cursul anului 2009, iar instanța a decis ca acestea să revină la vânzător, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic. Acest lucru a făcut ca celelalte instituții la care Diaconescu avea datorii: ANAF, două bănci și un dezvoltator imobiliar să rămână cu buza umflată. Practic, judecătorii au anulat executările silite ale creditorilor și au costatat că Dan Diaconescu nu mai are drept de proprietate asupra proprietăților, deci nu mai poate fi executat.

Omul de televiziune mai are în acest moment doar un teren în comuna argeșană Babana și unul în București (dacă ne luăm după declarația de avere din 2014 și scădem proprietățile pierdute). În 2014, la data completării ultimei declarații de avere, el își vânduse deja toate imobilele din București și Sinaia, în număr de 10.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Care a fost prima postare a vloggerului Alexandru Bălan zis “Colo” după ce i-a expirat controlul judiciar

Imagini incredibile! Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la mai bine de o lună de la tragedia care a zguduit lumea interlopă

Brigitte Pastramă, motivul pentru care Florin Pastramă ar fi agresat-o la shaormerie: ”Lui îi e milă de toți, dar de mine...”

Șeful clanului Sportivilor, implicat într-un nou scandal. Liderul grupării, acuzat că a snopit în bătaie un bărbat!

Bianca Pop se vrea cântăreaţă, dar a fost faultată chiar de producător! Ispita, distrusă de ce a păţit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies