Detalii cutremuratoare in cazul dascalului care i-a dat foc sotiei! Este inimaginabil ce a putut sa faca! Femeia a murit in chinuri groaznice

Un dascal din comuna Ciortesti, judetul Iasi, si-a ucis cu sange rece sotia si apoi apoi i-a dat foc.

Autor: M. B.
 
Eugen Petruca a avut o discutie aprinsa cu sotia lui, insa totul a luat o intorsatura dramtica in momentul in care barbatul a lovit-o pe femeie in cap. Dupa gestul violent, el i-a dat foc, a schimbat-o de haine si a pus-o in pat, relateaza bzi.ro. Femeia a agonizat ore in sir pana cand, intr-un final, a murit. 
 
A doua zi, sambata, dascalul s-a comportat ca si cum nimic neobisnuit nu se intamplase in noaptea trecuta.
S-a dus la biserica si l-a ajutat pe preot si chiar a participat la patru pomeni. Dupa-amiaza fiica celor doi soti si-a sunat mama si, speriata de faptul ca nu reusea sa dea de ea, l-a contactat pe tatal ei. Dascalul i-a zis ca femeia era foarte bolnava si ca ar trebui sa sune la ambulanta,. In momentul in care medicii au ajuns la fata locului, ei nu au putut decat sa constate decesul. 
 
Fiica dascalului si a sotiei lui urma sa se casatoreasca in doar cateva zile, insa nunta a fost anulata dupa ce tanara a descoperit ce i se intamplase mamei sale. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies