Detaliul șocant din mașina criminalului din Caracal! Cum si-a modificat automobilul Dincă pentru a-și putea sechestra victimele! ”Am fost îngrozită” EXCLUSIV

Gheorghe Dincă și-a făcut mașina special pentru a-și putea sechestra victimele

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Detalii încredibile ies la iveală în fiecare momente despre criminalul de la Caracal. Cu cât cazul avansează, Gheorghe Dincă pare un personaj desprins din filmele horror, un tip care și-ar fi planificat meticulos toate acțiunile demonice.

De exemplu, dacă inițial, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său, printr-o metodă extrem de dură, pe urmă, relaxat, a povestit  și cum i-ar fi ars corpul într-un recipient special, de au mai rămas doar oasele și dinții din adolescenta în vârstă de doar 15 ani!

Despre butoi, specialiștii aveau să spună niște lucruri extrem de ciudate. ”La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere. E clar că a fost gândit pentru a ucide, în momentul în care a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au caracterizat persoane specializate.

Citeste si: Noi reguli de circulaţie. Amenzi usturătoare pentru șoferii care fac live pe Facebook sau țin telefonul în mână la volan

Citeste si: Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

Citeste si: Educatoare din Alba Iulia, înregistrată în timp ce îi jignea pe copii: „Urâtul naibii!”

fara descriere

Criminalul din Caracal avea un element șocant în mașină! ”M-a abordat în stație”

Pe de altă parte, din ultimele declarații ale unor persoane care au intrat în contact cu el, se pare că nu doar butoiul a fost conceput pentru acte criminale, ci și autoturismul cu care își acosta victimele.

Astfel, din spusele unei tinere care a refuzat să meargă cu el spre casă, criminalul din Caracal avea un element șocant în mașină! ”M-a abordat în stație. Eram cu încă alte două persoane și a insistat să mă ducă la destinație. Nu mi-a plăcut că era insistent și l-am refuzat, în plus, îmi aduc aminte că am văzut la scaunele din spatele autoturismului un grilaj de metal! Am fost îngrozită. Am zis că mai bine aștept autobuzul și bine am făcut. Doamne ferește, cine știe ce putea să mi se întâmple”, a spus o femeie sub protecția anonimatului în presă.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate