Dezvăluire șoc despre ultima apariție a lui Răzvan Ciobanu la TV! Motivul pentru care designerul avea ochii injectați și plini de lacrimi

Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea la ultima lui apariție televiziată!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Marți seara, românii au avut un șoc. Pe micile ecrane a fost difuzat un material cu regretatul Răzvan Ciobanu, designerul român care a murit într-un accident teribil de mașină, chiar a doua zi de Paște.

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu, din nou în lacrimi! ”A dispărut de la pensiune”

Citeste si: Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

Citeste si: Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop! Creatorul de modă și cântăreața de muzică populară au murit din același motiv

Răzvan Ciobanu a apărut la o emisiune culinară! Ce le-a spus juraților

La aproape șase luni de la moartea creatorul de modă oamenii l-au văzut pe Răzvan Ciobanu într-o emisiune culinară, culmea, filmată cu doar câteva zile înainte ca el să își găsească sfârșitul. ”A fost ultima lui apariție pe micile ecrane”, au spus toți cei care l-au urmărit la show-ul culinar, unde a gătit în fața Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

”Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, povestea el atunci juraților la emisiune.

fara descriere

Răzvan Ciobanu avea ochii injectați la ultima apariție TV! ”Ne-a spus că luase un virus gripal”  

Apariția creatorului de modă a stârnit, cum era de așteptat un val puternic de emoție, mai ales prin felul în care el s-a prezentat în show. Spre marea surprindere a oamenilor, Răzvan Ciobanu avea ochii injectați la ultima aparițieTV, în plus era gârbovit și părea sfârșit și apăsat de probleme. Ce să fi fost cu el atunci? Ei bine, avem acum răspunsul! Surse de la fața locului, care au fost implicate în înregitrarea emisiunii culinare au dezvăluit că designerul era extrem de răcit! ”Îmi amintesc că a venit la filmări cu pupilele roșii și lăcrima. Ne-a spus că luase un virus gripal care l-a țintuit la pat vreo câteva zile și îi dădea o stare de rău. Cu toate acestea, s-a comportat ca un profesionist adevărat, a înregistrat exact ca și ceilalți concurenți, fără a încerca să facă uz de statutul lui de vedetă”, au dezvăluit persoane implicate în show.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate