DEZVĂLUIRE ȘOC în fostul cuplu de la Puterea dragostei Bianca-Livian! Cine este singura persoană din familia  lui Nelson Mondialu care o susține pe concurentă în relație! ” A văzut o sensibilitate pe care o are și ea” EXCLUSIV

Livian s-a despărțit de Bianca de la Puterea dragostei, după ce părinții s-au opus relației lor controversate

Distribuie pe:

Autor: C.I., C.L.


In articol:

Surpriză totală în ultimele două săptămâni la Puterea dragostei! Cel mai vechi și mai puternic cuplu din casă, Livian-Bianca, avea să se destrame atunci când nimeni nu se aștepta! Venit acasă pentru câteva zile, tânărul a ținut cont de familie și a decis să încheie socotelile cu femeia care i-a fost parteneră timp de șapte luni în show-ul amoros.

"Foarte mulți ați zis că eu și Bianca rămân în emisiune pentru bani. Chiar și eu am zis asta la un moment dat, doar ca să vă închid gura. Dar în adâncul sufletului meu, încă din septembrie, am zis așa...Eu în clipa în care mă hotărăsc să părăsesc emisiunea împreună cu Bianca, ies cu ea. Ei bine, afară...știți că tata e împotriva relației. Nu e foarte important, dar contează și asta. Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a îmbrăcat cea mai sexy rochie şi a vrut să-l sărute pe Livian! Vezi cum a reacţionat tânărul!)

Eu am gândit așa: Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei. Și am zis să iau perioada asta în care am petrecut-o în casă ca o perioadă de probă pentru Bianca. Și în acest timp o cunosc pe ea, mă conving de ea, de ceea ce e între mine și ea. Așa ajungi să te cunoști cu o persoană și mai ales să te cunoști cu tine. Am ajuns să mă cunosc atât de bine, de parcă aș fi stat la pușcărie eu cu mine 5 ani. Nu o să șterg pozele cu ea, video-urile cu ea. Dacă ne despărțim pe neînțelegere nu o să vorbesc urât cu ea. Pot să știu cele mai rele despre Bianca, nu vorbesc. Nici ea de mine. Fiindcă există iubire.", a spus Livian pe volg-ul său la revenirea la Istanbul, apoi a mai pus încă un accent pe separare. ”În momentul de față suntem despărțiți. V-am promis că vă zic și v-am zis. Ne-am despărțit, dar nu la modul ăla urât. Am avut niște discuții și am ajuns la concluzia că e mai bine așa”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Nelson Mondialu a dansat de bucurie! ”I-am despărțit”

Decizia lui Livian a fost adevărată bucururie pentru tatăl său. Nelson Mondialu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Livian și Bianca, motiv pentru care a dansat de bucurie când a văzut la televizor că băiatul său a încetat să mai lupte pentru povestea lui de iubire. ”I-am despărțit, i-am despărțit! Vă pupă tata Nelson. Eu sunt șeful șefilor. Lasă să plângă. Decât să plângă peste 15-20 de ani, mai bine să plângă acum. Victorie”, a spus Nelson într-un live pe youtube.

Citeste si: Fratele lui Nelson Mondialu' a murit înecat! Dramele incredibile din viața celui care l-a crescut pe Livian de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mariana tună și fulgeră la adresa băieților din casa Puterea Dragostei: „Au hormoni. Trebuie dați imediat la fete”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaje compromițătoare cu un alt băiat? Livian a prins-o în fapt: "Îi dă cineva mesaje și își trage telefonul"

Livian i-a spus adio iubitei sale, Bianca, la Puterea dragostei, la decizia familiei

Livian i-a spus adio iubitei sale, Bianca, la Puterea dragostei, la presiunea familiei, căci, în ciuda faptului că, la un moment dat, și-a convins atât tatăl, cât și pe mama lui să o accepte, nimic nu a dat roade. Singura rudă apropiată care a susținut-o pe carismatica bruneta a fost mătușa lui. Într-un interviu exclusiv din casa Puterea Dragostei, Livian a și mărturisit acest lucru. ”Mătușa mea este foarte sufletistă și foarte sinceră. Nu a fost de acord cu toate femeile din viața mea, însă la Bianca a văzut o sensibilitate pe care o are și ea. Sandy Belle (n.red. așa este contul acesteia de pe paginile de socializare) pune în fiecare zi poze cu noi doi. E cea mai mare susținătoare a noastră”, a mărturisit Livian despre sora mamei lui.

Galerie foto 
Citește și:

Cătălin de la ”Puterea Dragostei” este vânat de cele mai sexy concurente ale emisiunii! Manuela și Ana Maria Lintaru vor să îl fure din brațele Ellei

Nelson Mondialu a dansat de bucurie când a aflat că Livian s-a despărțit de Bianca: „I-am despărțit! Victorie!”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Manuela de la ”Puterea Dragostei” aruncă în aer relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce spune despre ei doi

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Livian ”Nu sufăr! Chiar nu sufăr” De ce îi ia apărarea fostului ei iubit?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies