DEZVĂLUIRE ȘOC în fostul cuplu de la Puterea dragostei Bianca-Livian! Cine este singura persoană din familia  lui Nelson Mondialu care o susține pe concurentă în relație! ” A văzut o sensibilitate pe care o are și ea” EXCLUSIV

Livian s-a despărțit de Bianca de la Puterea dragostei, după ce părinții s-au opus relației lor controversate

Autor: C.I., C.L.

In articol:

Surpriză totală în ultimele două săptămâni la Puterea dragostei! Cel mai vechi și mai puternic cuplu din casă, Livian-Bianca, avea să se destrame atunci când nimeni nu se aștepta! Venit acasă pentru câteva zile, tânărul a ținut cont de familie și a decis să încheie socotelile cu femeia

care i-a fost parteneră timp de șapte luni în show-ul amoros.

"Foarte mul ț i a ț i zis că eu ș i Bianca rămân în emisiune pentru bani. Chiar ș i eu am zis asta la un moment dat, doar ca să vă închid gura. Dar în adâncul sufletului meu, încă din septembrie, am zis a ș a...Eu în clipa în care mă hotărăsc să părăsesc emisiunea împreună cu Bianca, ies cu ea. Ei bine, afară... ș ti ț i că tata e împotriva rela ț iei. Nu e foarte important, dar contează ș i asta.  Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a îmbrăcat cea mai sexy rochie şi a vrut să-l sărute pe Livian! Vezi cum a reacţionat tânărul!)

Eu am gândit a ș a: Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părin ț ilor mei. Ș i am zis să iau perioada asta în care am petrecut-o în casă ca o perioadă de probă pentru Bianca. Ș i în acest timp o cunosc pe ea, mă conving de ea, de ceea ce e între mine ș i ea.

A ș a ajungi să te cuno ș ti cu o persoană ș i mai ales să te cuno ș ti cu tine. Am ajuns să mă cunosc atât de bine, de parcă a ș fi stat la pu ș cărie eu cu mine 5 ani.
Nu o să ș terg pozele cu ea, video-urile cu ea. Dacă ne despăr ț im pe neîn ț elegere nu o să vorbesc urât cu ea. Pot să ș tiu cele mai rele despre Bianca, nu vorbesc. Nici ea de mine. Fiindcă există iubire.",  a spus Livian pe volg-ul său la revenirea la Istanbul, apoi a mai pus încă un accent pe separare. ” În momentul de fa ț ă suntem despăr ț i ț i. V-am promis că vă zic ș i v-am zis. Ne-am despăr ț it, dar nu la modul ăla urât. Am avut ni ș te discu ț ii ș i am ajuns la concluzia că e mai bine a ș a ”.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Nelson Mondialu a dansat de bucurie! ”I-am despărțit”

Decizia lui Livian a fost adevărată bucururie pentru tatăl său. Nelson Mondialu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Livian și Bianca, motiv pentru care a dansat de bucurie când a văzut la televizor că băiatul său a încetat să mai lupte pentru povestea lui de iubire. ” I-am despăr ț it, i-am despăr ț it! Vă pupă tata Nelson. Eu sunt ș eful ș efilor. Lasă să plângă. Decât să plângă peste 15-20 de ani, mai bine să plângă acum. Victorie”, a spus Nelson într-un live pe youtube.

Citeste si: Fratele lui Nelson Mondialu' a murit înecat! Dramele incredibile din viața celui care l-a crescut pe Livian de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mariana tună și fulgeră la adresa băieților din casa Puterea Dragostei: „Au hormoni. Trebuie dați imediat la fete”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaje compromițătoare cu un alt băiat? Livian a prins-o în fapt: "Îi dă cineva mesaje și își trage telefonul"

Livian i-a spus adio iubitei sale, Bianca, la Puterea dragostei, la decizia familiei

Livian i-a spus adio iubitei sale, Bianca, la Puterea dragostei, la presiunea familiei, căci, în ciuda faptului că, la un moment dat, și-a convins atât tatăl, cât și pe mama lui să o accepte, nimic nu a dat roade. Singura rudă apropiată care a susținut-o pe carismatica bruneta a fost mătușa lui. Într-un interviu exclusiv din casa Puterea Dragostei, Livian a și mărturisit acest lucru. ”Mătușa mea este foarte sufletistă și foarte sinceră. Nu a fost de acord cu toate femeile din viața mea, însă la Bianca a văzut o sensibilitate pe care o are și ea. Sandy Belle (n.red. așa este contul acesteia de pe paginile de socializare) pune în fiecare zi poze cu noi doi. E cea mai mare susținătoare a noastră”, a mărturisit Livian despre sora mamei lui.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies