DEZVĂLUIRE ȘOC la Puterea dragostei! Mary a primit inelul de la Robert! ” Am avut atâtea emoții, tremuram…A fost cel mai frumos moment din viața mea”

Mary de la Puterea dragostei poartă pe deget un inel spectaculos, primit de la Robert!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Mary și Robert de la Puterea dragostei sunt de câteva zile în țară și îți continuă aici povestea de iubire începută în show-ul amoros de la Istanbul!

Mary s-a aflat la Puterea dragostei încă din primul sezon, și acolo, în Turcia, a încercat să formeze cuplu cu câțiva băieți, însă de fiecare dată a eșuat. Până când în casă a intrat Robert, bărbatul care i-a atras atenția imediat, în ciuda faptului că Raju încerca pe atunci să o cucerească. Repede, între cei doi a fost sesizată o apropiere. Apoi, după ce au declarat că formează un cuplu, camerele au avut ce filma și au surprins săruturi și scene tandre între cei doi. 

fara descriere

Ce a spus Mary la Puterea dragostei despre Robert

La scurt timp, Mary, Marinela pe numele ei real, și-a făcut curajul și într-un live pentru fanii emisiunii a și mărturisit ce simte pentru Robert. ”Eu sunt pregătită de data aceasta pentru relația mea. Până acum am lăsat-o baltă de fiecare dată când am simțit pericol și asta pentru că mi-a fost frică să nu pierd. Când simt că relația mea este în pericol, atunci simt nevoia să renunț. Acum sentimentele (n.r. în relația cu Robert) sunt mai puternice, mi-e frică, însă încerc să lupt cu chestia asta și să nu renunț. Suntem săgetători amândoi, foarte geloși și orgolioși amândoi”, a spus Mary despre relația ei cu Robert, care se desfășura atunci în casa de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei are silicoane? Imagini fierbinți cu bustul impresionant al brunetei

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Deea, fosta concurentă din sezonul 1, pasiune secretă pentru un băiat din casa Puterea Dragostei!

Citeste si: Puterea dragostei 25 septembrie. Fizz a răbufnit: "Mi-e rușine că te-am cunoscut, jur! Mi-e scârbă"

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de la Robert! ”M-a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui” 

Acum, la venirea în țară, Mary a reunoscut că s-a îndrăgostit atât de tare de Robert, încât ar fi fost în stare să încalce regulamentul de fiecare data pentru a fi cu el și este sigură că și el ar fi făcut același lucru pentru ea.

”Prima lună de iubire am sărbătorit-o în Turcia. Robert mi-a dat și inelul! Să nu vă grăbiți însă să trageți concluzii pripite, nu a fost o cerere în căsătorie, ci mai degrabă o consfințire a relației. Pur și simplu, atunci, m-a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui. Oficial! A fost foarte curajos și mi-a plăcut acest lucru.”, a povestit Mary la WOWbiz.ro!

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, tânăra a dezvăluit și la cine a apelat Robert pentru a achiziționa bijuteria. ”Foarte frumos inelul! L-a ajutat mama lui să mi-l cumpere, pentru că ea seaman cu mine la tot, la înălțime, la fizic, la zâmbet tot! Alegerea a fost una perfecta și nici nu avea cum altfel, fiindcă ”soacra” mea are gusturi extrem de bune. Este femeia perfecta, o respect mult, o ador și o consider ca o adevărată mama! De altfel, așa îi și zic”, a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei.

fara descriere

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de la Robert! ”A fost cel mai frumos moment”

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de la Robert într-un cadru incredibil de romantic. ”Robert a avut câteva zile libere și s-a dus în România. Atunci, am realizat cât de greu îmi este fără el! La întoarcerea la Istanbul, m-a invitat să ieșim undeva. M-a dus pe niște scări, pe malul Bosforului! Era o atmosferă feerică, spectaculoasă! M-a pus să urc pe ultima treaptă, iar el a stat cu două mai jos, apoi, mi-a spus să închid ochii! Aveam impresia că o să îmi facă o glumă, însă, am realizat imediat că este ceva serios. ”, a conchis Mary pentru WOWbiz.ro! Citește declarația integrală pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate