Dezvăluirea şocantă a lui Mirel Drăgan! De ce nu l-a bătut pe Iulian Pîtea! ”Orice pumn s-ar fi plătit scump” EXCLUSIV

”Faimosul” a povestit cât ar fi fost amenda în cazul în care şi-ar fi lovit adversarul

Autor: C.I.

Conflictul avut de Mirel Drăgan la începutul competiţiei Exatlon cu Iulian Pîtea, atunci când ”faimosul” l-a ameninţat pe ”războinic” că îl va altoi la întoarcerea în ţară a fost unul dintre cele mai mediatizate din acest sezon!

Foarte mulţi s-au întrebat dacă luptătorul MMA îşi va pune şi în aplicare ameninţarea, mai ales că, pe micul ecran, pe toată perioada show-ului, nu s-a luat în calcul vreo împăcare.

Mirel Dragan a spus clar de ce nu l-a lovit pe Iulian Pîtea! ”Plăteam 100.000 de euro”

Cu toate acestea, în urmă cu două zile, la revenirea în Bucureşti, Mirel a surprins cu declaraţia dată la aeroport despre Pîtea. ” Eu sunt prieten cu Iulian, nu se pune problema unei dispute fizice! În concurs, erau nervi prea mulţi, dar totul s-a întâmplat în acea clipă, nimic mai mult.

Din contră, el s-a oferit să fie instructor de  schi pentru fiica mea. În afara concursului, suntem prieteni”, a declarat Drăgan! (incredibil, de ce il arată cu degetul Mirel Drăgan pe Giani Kiriţă)

Pe de altă parte, Mirel a ţinut şi să specifice faptul că nu ar fi putut să se bată în competiţie cu Iulian şi nici să îl muşte de ureche, precum a făcut celebrul Mike Tyson în ring, aşa cum s-a vehiculat! ”Orice pumn sau act de violenţă s-ar fi plătit scump, în jur de 100.000

de euro. Aşa că, nu este nimeni  atât de rebel încât să recurgă la astfel de gesturi! Dar, repet, nu s-a pus problema să ajungem la un asemenea conflict! La final, ne-am dat mâna, ca doi bărbaţi adevăraţi”, a spus Drăgan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ea e fetiţa lui Mirel Drăgan! Micuţa a venit la aeroport să-şi întâmpine tatăl la revenirea de la Exatlon

Cristina Nedelcu şi Mirel Drăgan s-au întors acasă! Au fost aşteptaţi cu tort de foştii colegi! Cine a mai fost la aeroport? FOTO EXCLUSIV

Faimosul Mirel Drăgan, operat de urgenţă, după Exatlon! Informaţii EXCLUSIVE

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies