Dezvăluirea şocantă a lui Mirel Drăgan! De ce nu l-a bătut pe Iulian Pîtea! ”Orice pumn s-ar fi plătit scump” EXCLUSIV

”Faimosul” a povestit cât ar fi fost amenda în cazul în care şi-ar fi lovit adversarul

Autor: C.I.

Conflictul avut de Mirel Drăgan la începutul competiţiei Exatlon cu Iulian Pîtea, atunci când ”faimosul” l-a ameninţat pe ”războinic” că îl va altoi la întoarcerea în ţară a fost unul dintre cele mai mediatizate din acest sezon!

Foarte mulţi s-au întrebat dacă luptătorul MMA îşi va pune şi în aplicare ameninţarea, mai ales că, pe micul ecran, pe toată perioada show-ului, nu s-a luat în calcul vreo împăcare.

Mirel Dragan a spus clar de ce nu l-a lovit pe Iulian Pîtea! ”Plăteam 100.000 de euro”

Cu toate acestea, în urmă cu două zile, la revenirea în Bucureşti, Mirel a surprins cu declaraţia dată la aeroport despre Pîtea. ” Eu sunt prieten cu Iulian, nu se pune problema unei dispute fizice! În concurs, erau nervi prea mulţi, dar totul s-a întâmplat în acea clipă, nimic mai mult.

Din contră, el s-a oferit să fie instructor de  schi pentru fiica mea. În afara concursului, suntem prieteni”, a declarat Drăgan! (incredibil, de ce il arată cu degetul Mirel Drăgan pe Giani Kiriţă)

Pe de altă parte, Mirel a ţinut şi să specifice faptul că nu ar fi putut să se bată în competiţie cu Iulian şi nici să îl muşte de ureche, precum a făcut celebrul Mike Tyson în ring, aşa cum s-a vehiculat! ”Orice pumn sau act de violenţă

s-ar fi plătit scump, în jur de 100.000 de euro. Aşa că, nu este nimeni  atât de rebel încât să recurgă la astfel de gesturi! Dar, repet, nu s-a pus problema să ajungem la un asemenea conflict! La final, ne-am dat mâna, ca doi bărbaţi adevăraţi”, a spus Drăgan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ea e fetiţa lui Mirel Drăgan! Micuţa a venit la aeroport să-şi întâmpine tatăl la revenirea de la Exatlon

Cristina Nedelcu şi Mirel Drăgan s-au întors acasă! Au fost aşteptaţi cu tort de foştii colegi! Cine a mai fost la aeroport? FOTO EXCLUSIV

Faimosul Mirel Drăgan, operat de urgenţă, după Exatlon! Informaţii EXCLUSIVE

7 zodii vor scăpa de perioada grea prin care au trecut

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cele mai periculoase drumuri din lume. Și cei mai experimentați șoferi au sfârșit tragic aici

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies