Dezvăluiri! Ce a făcut Bogdan Mocanu cu banii câștigați în finala primului sezon de la Puterea dragostei! ”I-am strâns pe toți 10.000 de euro”! Declarații exclusive

Bogdan Mocanu a vorbit deschis despre banii pe care i-a primit în finala sezonului 1 de la Puterea dragostei, în care a fost desemnat câștigător

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

În sezonul 1 de la Puterea dragostei, după mai bine de opt luni de competiție, Bogdan Mocanu și Bianca Comăneci au primit marele premiu, în prezența colegilor lor din show-ul amoros.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare de la Puterea dragostei! Andra a avut o discuție secretă cu Roxana. Ce i-a spus fosta iubită despre Bogdan Mocanu

Citeste si: Care este adevărata meserie a lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei! „A văzut că nu e de el cântatul”

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Georgiana: ”Mergeam la un hotel ieftin”

Astfel, cei doi și-au mărit conturile cu câte 10000 de euro, bani care s-au adăugat la cei câștigați pe parcurs, întrucât Bianca și Bogdan s-au numărat printre concurenți care au fost favoriți de public încă de la intrarea lor în competiție. ”Nu îmi vine să cred că eu sunt cel care ridică trofeul. Întotdeauna, am crezut că Jador va fi primul, însă vreau să mulțumesc mult celor care m-au votat, dar și participanților din emisiune, care mi-au acordat încredere. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni, niciodată”, a declarat Mocanu la finalul concursului.

fara descriere

Jador l-a dat de gol pe Mocanu după ce a luat cei 10.000 de euro

Imediat după ce a câștigat marele premiu în valoare de 10000 de euro, Bogdan Mocanu a fost dat de gol de către colegul său Jador în legătură cu ce va face cu acei bani.

De-a lungul competiției, Bogdan a evitat să vorbească despre problema sa de sănătate și anume, aceea că, de mai mulți ani, mai exact de la 9 ani, câștigătorul Puterea dragostei este insulino-dependent, iar din acest motiv trebuie să își administreze zilnic insulină. ”Știu că își dorea să își ia o centură pentru diabet, sper să nu dea banii pe băutură și pe femei”, a glumit Jador, după ce a aflat că a câștigat colegul său de cameră.

fara descriere

Bogdan Mocanu a vorbit despre banii câștigați la Puterea dragostei! ”Nu i-am cheltuit”

Totuși, la câteva luni bune de atunci, fostul concurent nu și-a cumpărat o astfel de centură. Prezent în studioul WOWbiz.ro, într-un live exclusive, Bogdan Mocanu a vorbit despre banii câștigați la Puterea dragostei în finală! ”Nu i-am cheltuit, i-am strâns pe toți, și pe cei luați din premiu, cât și pe cei pe care i-am primit pe parcursul show-ului. Vreau să îi investesc în ceva foarte serios. Nu știu dacă am să cumpăr o centură pentru diabetici, fiindcă este un pic mai complicat, trebuie să faci niște măsurători exacte și să fii în asentimentul medicilor. Voi vedea însă în ce proiect am să mă implic, având o sumă bunicică în cont”, a declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate