None și Andy de la „Puterea dragostei”, desființați de fani: „Doi măscărici”! Ce au îndrăznit să întrebe

None și Andy de la „Puterea dragostei” își doresc să revină în Casa dragostei și i-au întrebat pe fani ce părere au despre acest lucru. Răspunsul acestora a fost unul neașteptat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Mădălin None și Andy de la „Puterea dragostei” își petrec tot timpul împreună de când au ieșit din competiție.

Deși au anunțat că și-ar dori să se întoarcă în Casa dragostei, nimic nu s-a concretizat până acum, iar cei doi continuă să facă furori în afara concursului.

None și-a întrebat fanii dacă și-ar dori să îi revadă la „Puterea dragostei”, iar răspunsurile au fost de-a dreptul surprinzătoare.

Deși au existat și persoane care i-ar vrea înapoi în concurs, cele mai multe dintre ele consideră că aceștia nu mai au ce căuta în Casa dragostei.

Citeste si: Anca Pandrea, prădată de hoți în Piața Obor: "Am crezut că sunt fani de-ai mei și de-ai lui Iura"

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

Citeste si: Prima reacție a lui Florin Piersic și a actriței Medeea Marinescu, după ce artistul a ajuns de urgență la spital

„Nu, chiar nu vă era locul în emisiune, așa cum nu e locul multora acolo / Sper să nu îi mai vedem vreodată pe la TV/ Nu, acum v-ați arătat adevărata față! Doi măscărici!/ Deloc. Ai devenit un nesimțit. Te-am apreciat și te-am votat, dar nu mai are rost, ți-ai arătat adevărata față atât tu, cât și Andy”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.


Simina de la Puterea Dragostei îi atacă pe Andy și None! ”Andy mă chema afară să ne sărutăm fără să știe nimeni”

Simina, una dintre fetele de la Puterea Dragostei, a fost disputată de trei băieți, care se află acum în afara casei.
Este vorba despre Jador, cel care a și fost pentru câteva săptămâni, iubitul Siminei, dar și despre None și despre Andy. Toți au afirmat că Simina i-a plăcut și că ar fi vrut să facă un cuplu cu ei.

Simina le-a dat replica băieților și își spune părerea despre ce s-a întâmplat între ea și None și între ea și Andy.

„None a exagerat când a zis că eu i-am spus că vreau să fac un cuplu cu el și că îl plac. Eu ziceam că el mă ajută să fiu puternică aici în emisiune, cu sfaturi”, a precizat Simina, după ce None a afirmat că bruneta i-a dat mesaje în care îl ruga să se întoarcă în casa de la Puterea Dragostei pentru ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: