Dezvăluiri de senzație despre Iancu de la ”Puterea Dragostei”! Bernadett dă cărțile pe față: ”Ne-am sărutat” EXCLUSIV

Între Iancu Sterp și Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a fost, de-a lungul primul sezon, când erau împreună în casa emisiunii Andreei Mantea, o atracție pe care, din diferite motive, nu au ”fructificat-o” suficient.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, Bernadett de la ”Puterea dragostei” și Iancu sunt nedezlipițâi, cei doi mergând împreună mai peste tot și, evident, savurând fiecare moment petrecut împreună.

Citeste si: Șoc în showbiz! Imagini BOMBĂ cu Iancu Sterp și o blondă sexy de la ”Puterea Dragostei”! ”Noi ne plăceam de mult…”

Citeste si: Benadett de la Puterea Dragostei, pasiune secretă pentru None? Mesajul care l-a topit pe tânăr VIDEO

Citeste si: Bernadette de la Puterea dragostei, schimbare uimitoare de look!

”În ultima vreme, cu Iancu mi-am petrecut tot timpul”, ne-a dezvăluit Bernadett de la ”Puterea Dragostei”. Motivul? Ea spune că se înțeleg bine și, momentan, cam atât. Cu toate acestea, în imaginile pe care reporterii WOWbiz.ro le-au obținut, pare să fie ceva… mai mult. Mai ales că, atunci când sunt împreună, se pupă de parcă s-ar cam… iubi. Pusă în fața imaginilor, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că între ei este, totuși, ceva. ”Noi ne plăceam de mult, încă din emisiune. Pe atunci s-a supărat că tot eram cu Jador… Acum, chiar dacă Jador m-a mai sunat, mi-a trecut și… Momentan nu suntem împreună însă…”, ne-a mai spus, cu o urmă de regret în glas, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Cu toate acestea, de zilele trecute până acum, relația dintre Bernadett de al ”Puterea dragostei” și Iancu Sterp a evoluat, cu pași mici. ”Trebuie să fiu sinceră. Nu știu exact ce e între noi, dar încep să simt ceva. Adică, între noi, înainte de Puterea Dragostei a mai fost ceva. Ca să fiu sinceră, noi ne cunoșteam de dinainte, am fost impreună, ne-am sărutat... Apoi, când am ajuns în casă nu ne-am cuplat, chiar dacă amândoi regretăm asta. Acum suntem în tatonărim, vorbim zi de zi, cu prele, suntem peste tot împreună, ne distrăm doar împreună”, ne-a mai mărturisit Bernadett de la ”Puterea dragostei” despre relația cu Iancu Sterp.

fara descriere

 

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă de la Puterea Dragostei care a intrat în casă, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea. Bernadett are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș.

Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadett nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îi plăcea pe Jador și pe None.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate