Dezvăluiri dramatice! Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! ”Atunci descarcerarea i-a scos pe toți! I-a salvat Dumnezeu!”

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Artistul putea să încheie socotelile cu viața, la fel și frații săi, după un teribil accident de mașină, povestit chiar de mama artistului

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui!
Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui!


In articol:

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! Culiță Sterp se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România în acest moment, iar melodia lansată cu Anna Lesko face furori printre iubitorii muzicii și nu numai. Dincolo de lumina reflectoarelor însă, cântărețul era cunoscut și ca un mare crai, dar și un împătimit al mașinilor.

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui!
Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui!

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! ”Ar fi fost o tragedie pentru familia Sterp!”

Din păcate, pasiunea lui pentru mașini și viteza cu care le conduce i-au adus multe belele, mai mult decât atât, a existat o situație când Culiță, dar și frații săi, aflați lângă el în acel moment, puteau încheia socotelile cu viața. Este vorba despre un accident făcut de artist, petrecut în urmă cu câțiva ani, în care atât el, cât și fratele său, Iancu, și cele două surori ale lui, au trecut pe lângă...moarte. ”Ar fi fost o tragedie pentru familia Sterp!”, au spus apropiații.

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Ella în Marea Finală Puterea dragostei: „Este ca o soră pentru mine”

Citeste si: Ăsta da anunț neașteptat. Decizie bombă luată de PNL. Orban și-a dat girul - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor! Vezi ce s-a întâmplat în procesul penal în care doamna Geta a fost parte vătămată!

Citeste si: Mama fraților Sterp, dezvăluiri din viața de familie! A fost părăsită de patru ori de tatăl lor: „El pleca, venea și era totul ok. Acum, la bătrânețe, nu a mai venit”

Culita si Iancu Sterp
Culita si Iancu Sterp

Culiță Sterp a dezvăluit totul! ”Eu conduceam, iar la 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit”

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! Îndrăgitul cântăreț avea să povestească momentul de cumpănă prin care a trecut și a spus că toți au avut mare noroc că au rămas în viață. ”Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar la 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”, a povestit Culiță Sterp. 

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui!
Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui!

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! ”A făcut mașina praf!”

Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! Geta Sterp a dezvăluit și ea prin ce a trecut în acele momente. ”A făcut mașina praf...Dar i-am mulțumit lui Dumnezeu că puteau să moară. Atunci descarcerea i-a scos pe toți. A fost nebunie...nu alta...Off, prin ce teamă am trecut, numai mamă să nu fi într-o asemenea situație. Din fericire, Dumnezeu a spart toate fiarele și pe ei i-a îngrijit, ca să vedeți puterea divină”, a dezvăluit doamna Geta, într-un material video exclusiv pentru WOWbiz.ro. În plus, femeia avea să menționeze și o altă întâmplare, din copilăria cântărețului, în care, la fel, a distrus autoturismul familiei, tgot din cauza vitezei. ”Nu prea era cuminte...Culiță! Lua mașina noastră de la poartă, aveam un ARO, ăla mergea și împins, și pleca împreună cu copiii...Se urca pe ea la scăldat cum îi zicem noi, și , odată când a venit de la gârlă, de la apa aia, s-a întors mașina cu el pe cealaltă parte și a dat într-o grădină a altor oameni, s-a răsturnat și a făcut-o praf. Asta a fost una, dar au fost multe”, a mai dezvăluit carismatica femeie la WOWbiz.ro

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Culiță Sterp aruncă bomba! Ce i-a spus mamei lui despre noua iubită? ”Am fost golan, știe și doamna Geta, dar acum, gata!”

Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Imagini incredibile cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în brațele altui bărbat

Cea mai mare greșeală pe care o faci în viața ta! Lidia Fecioru avertizează că mulți picăm în această capcană și apoi vom avea enorm de suferit

Iancu Sterp a dat-o uitării pe Denisa?! Finalistul Survivor, suprins în compania unei domnișoare chiar în centrul Capitalei

Culiță Sterp face nuntă? Adevărul, spus chiar de el! Când va avea loc marele eveniment: „E ceva ce unește doi oameni...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies