Surpriză! Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2? Declarația șoc care va bulversa showbiz-ul mioritic! ”Accept!”

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2, nu este doar o dorință a fanilor, ci este există o mare posibilitate ca artistul să accepte oferta producătorilor

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2


In articol:

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2! Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că frații Sterp sunt foarte talentați atât în plan muzical, cât și ca atleți! Drept dovadă, Iancu, mezinul familiei, a reușit să ajungă până în finala Survivor România, sezonul 1, cu mari șanse de a și câștiga dacă ar fi participat de la început!

Citeste si: Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Imagini incredibile cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în brațele altui bărbat

Citeste si: Mama fraților Sterp, dezvăluiri din viața de familie! A fost părăsită de patru ori de tatăl lor: „El pleca, venea și era totul ok. Acum, la bătrânețe, nu a mai venit”

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au pățit ca Mario Fresh și iubita lui! Au fost agresați într-un club, iar ea a dezvăluit bilanțul bătăii: “Unul e desfigurat, iar un altul are hematom pe creier”

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2! ”O să mă duc la anu'”

Acum, un alt membru al carismaticei familii ar putea ajunge în Republica Dominicană în calitate de concurent. Și...nu orice membru, ci chiar Culiță Sterp, cel mai cunoscut dintre ei, cel care conduce cu melodiile sale în top-urile muzicale ale momentului. ”O să mă duc și eu la anu'!”, a declarat artistul  într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, iar spusele lui au început deja să facă furori prin lumea mondenă autohtonă, mulți dorind să îl vadă și într-o astfel de postură.

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2

”Iancu are pătrățele, el este cel care vrăjește cu adevărat femeile dintre noi doi, îl cunosc fetele după Survivor”

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2! Cântărețul a vorbit despre fratele său și prestația lui din Republica Dominicană, lucru ce l-a făcut să fie extrem de mândru. ”Iancu este cel care vrăjește cu adevărat femeile dintre noi doi, acum , este mai în formă, mai tânăr, îl cunosc fetele după Survivor. Are și pătrățele...eu am un pic de burtă, dar îmi revin imediat. Mă duc și eu acolo, în Dominicană, și o să arăt fix ca el”, a spus, râzând, artistul, care a mai specificat și faptul că, dincolo de glumă, a fost foarte mândru de prestația lui Iancu în cea mai grea competiție de supraviețuire din lume.

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2! ”Dacă nu aș avea de cântat, m-aș duce” 

Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2! Pe de altă parte, Culiță a dezvăluit faptul că, de fapt, înainte ca fratele său să ajungă în Republica Dominicană, el a fost cel solicitat de producători. ”Cei care produc show-ul m-au sunat, inițial, pe mine, dar eu având de cântat în fiecare weekend, am refuzat, nu am știut că vine pandemia asta, că mă duceam, și eu, și Iancu! Ar fi fost frumos, eu la Faimoși, el la Războinici sau amândoi într-o echipă”, a spus Culiță, care însă a menționat că programul încărcat îi încurcă planurile în astfel de formate. ”Este și greu să merg acolo, e dificil pentru mine să stau două-trei luni, să mă rup de activitățile mele...În fine, dacă nu aș avea de cântat, m-aș duce”, a conchis artistul pentru WOWbiz.ro, lăsând o portiță liberă pentru sezonul 2!!!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate