Dezvăluiri EXCLUSIVE! De ce nu poate fi Ella de la ”Puterea Dragostei” cu Iancu Sterp! Mama Geta ”și-a băgat coada”

Relația dintre Ella de la ”Purerea Dragostei” și Iancu este una cât se poate de... dificilă. Și nu pentru că cei doi nu și-ar dori, fiecare în felul său, să fie împreună, ci pentru că există interferențe cât se poate de serioase.

Ella
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, ne-a dezvăluit o sursă foarte bine informată cu ceea ce se petrece între Ella de la ”Puterea Dragostei” și Iancu, cea care se opune relației cel mai mult este chiar mama Războinicului de la Survivor, Mama Geta.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei și-a pus susținătorii în cap cu ultima apariție publică. Fanii au reacționat dur: „Cum să pui așa poză?! Ți se vede în totalitate...”

Citeste si: Ce se petrece între Ella de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp? Dezvăluiri exclusive

Pentru că Ella a fost foarte explicită în ceea ce privește relația pe care o vrea cu Iancu Sterp, frumoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” nefiind dispusă să aibă parte doar de o aventură, problemele dintre ei s-au acutizat. Mai exact, Mama Geta a considerat că Iancu Sterp, fiul ei mai mic, nu este încă pregătit și că nu este încă cazul să se implice într-o relație atât de serioasă.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Iancu
Iancu e un cuceritor

”Mama Geta a spus, clar, că Iancu nu trebuie încă să se însoare, că trebuie să se mai bucure de tinerețe, să nu se grăbească, ci să profite, acum, de tot ce i se oferă. Iar acest lucru, de fapt, i-a cam îndepărtat pe Ella și pe Iancu, mai ales că ea vrea o relație serioasă, iar el mai vrea să copilărească, mai ales cum, când este atât de implicat în lumea

showbiz-ului și când are un suces atât de mare în rândul domnișoarelor. Iar tentațiile, pentru Iancu, sunt acum cât se poate de serioase, chiar dacă el o place mult pe Ella. Adică o place, i-ar plăcea să fie cu ea, dar sunt prea multe tentații, sunt prea multe domnișoare care vor să se bucure de un trofeu ca Iancu”, ne-a spus sursa noastră.

Iancu
Iancu vrea sa mai copilareasca

Ella a fost acasă la Iancu

”Ella și Iancu s-au tot văzut zilele acestea. S-au simțit bine împreună, au stat, au vorbit, dar Ella spune că momentan ei sunt în tatonări. Adică, de fapt, încă nu sunt împreună, nu sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Motivele sunt mai multe, dar, momentan, nu își asumă niciunul ideea că sunt împreună”, ne-a spus sursa noastră, zilele trecute, precizând totodată că frumoasa brunetă l-a vizitat pe Iancu, la Hațeg, cu ceva vreme în urmă.

”Ella vrea o relație serioasă, asumată, o relație în care să investească sentimental totul. Iancu însă... vrea să mai copilărească. E adevărat, el are acum un anturaj care parcă, parcă îl și obligă să se distreze altfel. În plus, tentațiile când vine vorba de femei sunt multe, mai ales că acum s-a lansat și în muzică și, alături de Culiță, au tot felul de angajamente de acest tip. Dar, dacă Iancu va fi pregătit de o relație, sigur Ella îi va fi potrivită. De altfel, deja, Ella a și fost la Hațeg, la Iancu, i-a cunoscut familia”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre relația dintre Iancu și Ella de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive

Bombă la Puterea dragostei! O fostă concurentă face dezvăluiri șocante: „Am trăit o poveste frumoasă în Turcia”

Ella de la Puterea dragostei a confirmat relația cu Iancu Sterp? Cum s-au dat de gol: „Eu mi-am găsit iubirea”

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies