Dezvăluiri fără perdea! Cu câți bărbați a ajuns Andra în dormitor

Andra a făcut dezvăluiri intime la Românii au talent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Dezvăluiri la Românii au talent! Cu câți bărbați a ajuns Andra în pat


In articol:

În momentele în care nu sunt concurenți pe scenă, jurații de la emisiunea de talente din România ajung să facă glume și dezvăluiri neașteptate. Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre au ajuns să-și permită să se amuze pe tot felul de subiecte.

Dezvăluiri la Românii au talent! Cu câți bărbați a ajuns Andra în pat

Cu câți bărbați a ajuns Andra în dormitor

Andra a făcut o dezvăluire intimă în timpul emisiunii, după ce Florin Călinescu a întrebat-o câți bărbați a avut și dacă sunt cunoscuți. Întrebată cine a fost primul bărbat care a ajuns cu ea în pat și dacă este cunoscut, frumoasa cântăreață a zâmbit și a evitat să răspundă la întrebare.

Citeste si: Alte 320 de cazuri de infectare cu coronavirus, raportate! Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 15.131 în România

Citeste si: ȘOC! Ce nu știe Vulpița despre Rafaelo! Ea a fost iubita lui secretă timp de doi ani!!! ”Am locuit împreună la Roman”

Citeste si: Lavinia Pârva l-a părăsit pe un fotbalist celebru pentru a se combina cu Ștefan Bănică Jr: „Am scăpat din vedere că am un iubit. Altele erau priorităţile”

”Deci, e cunoscut”, a spus Florin Călinescu, amuzat. Artista a negat. Tot ea a recunoscut că a avut doar doi bărbați, ambii după vârsta de 18 ani. Primul nu este persoană publică, iar al doilea este chiar soțul ei, Cătălin Măruță.

Auzind cât de cuminte a fost Andra, Florin Călinescu a sfătuit-o, în stilul caracteristic, să plece în Nigeria într-un an sabatic.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate