Dezvăluiri în premieră! Mădălin Ionescu a fost cauza divorțului Monicăi Gabor de Irinel Columbeanu! Rolul neașteptat jucat de prezentator!

Irinel Columbeanu i-a mărturisit lui Mădălin Ionescu că a purtat un rol important în divorțul lui de Monica Gabor.

Autor: Radu Constantin

In articol:

La zece ani de la divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a decis să lămurească anumite informații care au tot circulat în spațiul public la vremea respectivăă.

Omul de afaceri pregătește o carte autobiografică în care vrea să scrie inclusiv despre controversata căsnicie cu Monica Gabor.

Irinel: ”Monica a venit la tine și a început să flirteze cu...”

Până la momentul lansării volumului său biografic, Irinel a vorbit despre divorțul de Monica în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV. El i-a mărturisit prezentatorului că a avut un rol important în divorțul de Monica pentru că multe din probleme au pornit de la o invitație a lui Mădălin pentru ”diva de la Izvorani” la o emisiune în direct.

”Tu ești unul dintre personajele care... îți explic acum... i-ai făcut un mare bine Monicăi. Cam prin decembrie 2010, a fost invitată la tine, într-o emisiune, unde, pentru prima dată chiar și pentru mine, a emis ideea divorțului. Datorit faptului că am văzut că ea a început să flirteze public cu această idee, m-am supărat, lucrurile au degenerat... Iar cine este mai interesat, poate să cumpere cartea.

Una peste alta, s-a ajuns la divorț și ajungând la divorț, a ajuns să trăiască în America. I s-a întâmplat ceva rău, privind în urmă? Nu mi se pare”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Columbeanu: ”Monica a cerut jumătate din palatul de la Izvorani, la divorț”

Omul de afaceri a mai făcut o dezvăluire nouă până acum: Monica a cerut la divorț o jumătate din palatul de la Izvorani, deși Irinel locuise acolo înainte s-o cunoască pe ea.

Afaceristul a dezvăluit că la momentul divorțului, imobilul nu mai era pe numele lui, însă nimeni nu cunoștea acest aspect.

Citeste si: Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”- bzi.ro

Citeste si: Irinuca Columbeanu, cadou special pentru tatăl ei, chiar din SUA! Fostul afacerist a rămas uimit

”În primul rând, Monica nu știu dacă știa de acest lucru, că dacă-l știa, nu mai cerea o jumătate de casă la proces. Dacă n-a știut ea, n-au știut nici avocații și mai departe... eu zic să abandonăm discuția...”, a spus Irinel Columbeanu.

”Mă prinsese cu două, nu cu una”

Fostul milionar a recunoscut că Monica avea toate motivele să divorțeze de el și a amintit episodul în care a fost filmat alături de două femei, în jacuzzi, lăsând să se înțeleagă că totuși acel episod a fost pus la cale de altcineva iar el doar a căzut în capcana acelui om.

”Ea avea toate motivele să divorțeze de mine. Știi bine ce se întâmplase cu mine, iar dacă nu, ne mutăm pe alt tronson orar și îl întrebăm pe domnul acela care a organizat întreaga dezvăluire... Însă, dacă acelea ar fi fost motivele, le-ar fi inclus în motivele de divorț pe care le-a depus... Nu figura acest lucru acolo. Eu aveam motivele mele care erau legate mai mult de Irina decât de ea.(...)

Citeste si: Irinel Columbeanu, despre proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor: ”Un pește prost”! Cel mai întunecat secret al iubitei lui Mr Pink! Legătura cu cazul Caracal!

Fusesem surprins virtual într-un moment în care virtual o înșelam. Mă rog, nu a fost așa... Iar din acest punct de vedere, ar fi avut toate motivele. Mă prinsese cu două, nu cu una. Eu am sesizat faptul că ea își dorea să divorțeze, probabil că își dorea libertatea și deși știa despre ce a fost vorba, că am avut grijă să-i explic, a folosit acest pretext, a folosit acest motiv la tine în emisiune”, a mai spus Irinel Columbeanu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce mare s-a făcut Irinuca! Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este de nerecunoscut FOTO

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, datorii de sute de mii de lei la stat?! Foștii soți ar putea fi obligați să acopere din fonduri proprii gaura din firmă

Irinel Columbeanu nu a fost uitat de Monica Gabor! Ce ofertă i-a făcut fosta doamnă din Izvorani

Iată ce părere are Mihaela Buzărnescu despre Simona Halep!

Lovitură totală pentru Meghan Markle! De ce e acuzată soția prințului Harry

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

"Biden a capitulat în fața Iranului!" Rechizitoriu nemilos la adresa președintelui SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies