Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă! "M-a oprit și mi-a spus în față totul"

După cearta avută la Puterea dragostei, Ligi și Jador au ajuns să nu mai stea unul cu celelălalt! Totuși, la plecarea cântărețului din casă, situația avea să se schimbe radical, iar bărbatul a făcut primul pas

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Cu o săptămână înainte de a ieși din casa Puterea dragostei, Jador a avut un conflict major cu Ligi, fata pe care el a considerat-o un pic ”cu nasul pe sus” în show-ul moderat de Andreea Mantea.

De altfel, la revenirea în țară, în premieră pentru WOWbiz.ro, îndrăgitul manelist avea să spună de ce s-a ajuns la situația în care el și Ligi să nu își mai vorbească deloc. ”Ne-am certat rău de tot în casă, este adevărat! Nu știu de ce, fiindcă eu nu sunt genul de persoană conflictuală…Mi s-a părut mie că acolo, în emisiune, ea era mai fițoasă, mai selectivă, că ne privea pe toți băieții, așa cu…indulgență! De aici, și atitudinea mea și cuvintele pe care i le-am adresat pe moment”, a povestit Jador, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

Ligi era mai fițoasă în casă? Ce a spus Jador la scurt timp de la ieșirea din casă?

Tensiunile create au dus la o ceartă puternică între cei doi, iar, la finalul ei, Ligi a spus clar că nu mai vrea să aibă nimic cu Jador. Mai mult decât atât, după câteva zile în care l-a evitat pe cântăreț și nu a vrut să îi adreseze vreun cuvând, în gala finală de la Puterea dragostei, concurenta a avut o atitudine la fel de dură. "M-a oprit pe hol și mi-a spus în față totul. Mi-a zis ce a deranjat-o pe ea în discuții și că este supărată pe mine, că nu vrea să mai vorbim deloc după ce eu am să plec”, a dezvăluit bărbatul, care totuși nu avea să părăsească show-ul în relații proaste cu blondina.

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei și Roxana Prințesa Ardealului au spus adevărul despre relația lor și copilul pe care îl așteaptă! Ce nume va avea bebelușul

Citeste si: Incredibil, Jador a avut discuții secrete cu Simina de la Puterea dragostei după ce a aflat că este gravidă! "I-am spus că este prea devreme să aibă un copil cu Zănoagă"

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Cosmin și-au spus ”Adio” din cauza lui Culiță Sterp? EXCLUSIV

Ligi de la Puterea dragostei s-a certat la cuțite cu Jador! În ce relații sunt acum

Astfel, dacă Ligi de la Puterea dragostei s-a certat la cuțite cu Jador, mai mult decât cu orice alt băiat din casă, manelistul avea să găsească o soluție de a face pace.”Era supărare, este adevărat, însă, eu sunt un om cu caracter și nu am vrut să las lucrurile așa, fiindcă nu am avut nimic cu nimeni din casă, implicit nici cu ea. Pot spune cu mâna pe inimă că Ligi este o fată bună. De aceea, după ce mi-a spus ce a durut-o în discuțiile noastre, am pupat-o și gata, totul s-a rezolvat. Ne-am luat un ”adio” frumos, și am rămas în relații de prietenie”, a conchis Jador pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate