Dezvăluiri! Maria Ghiorgiu știe unde a ascuns Cioacă trupul Elodiei

Maria Ghiorghiu știe unde ar fi ascuns Cristian Cioaca trupul soției sale, Elodia Ghinescu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Într-o postare pe blog, Maria Ghiorghiu a scris detalii neștiute până acum despre o crimă. Toată lumea s-a gândit că vorbește despre ce i s-a întâmplat în urmă cu mulți ani Elodiei Ghinescu.

Citeste si: Cosmin Cernat, anunț important la Exatlon: "E o zi specială!" Mesajul emoționant transmis

Citeste si: "E copilul tău?" Fotografia cu None care i-a emoționat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei

Citeste si: Incendiu provocat intenționat într-un bloc din Botoșani

fara descriere

Maria Ghiorghiu știe ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al Elodiei Ghinescu

”În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziuă și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzită. Văd o siluetă care se chinuie ca să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut ca un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”, a scris Maria Ghiorghiu în articolul de pe blogul său.

Citeste si: Un bărbat din Hunedoara a murit din cauza gripei! Numărul total al deceselor a ajuns la 159

Citeste si: Mircea Lucescu se afișează în Capitală cu un ceas de 110000 de euro! Celebrul antrenor a terminat socotelile cu naționala Turciei VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Babi Minune a fost gonit de interlopi, ca Nicolae Guţă? Manelistul s-a refugiat în Germania şi nu mai vine în Bucureşti decât în vizită!

 

Când a realizat că lumea crede că este vorba despre cazul neelucidat al morții Elodiei Ghinescu, Maria Ghiorghiu a revenit cu o precizare: ”Dezmințire! Rămășițele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la țară!”, a scris Maria Ghiorghiu în articolul de pe blogul personal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate