Un bărbat din Hunedoara a murit din cauza gripei! Numărul total al deceselor a ajuns la 159

Un bărbat în vârstă de 94 de ani din judeţul Hunedoara a murit din cauza gripei, potrivit Institutului de Sănătate Publică. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 159.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Un bărbat de 94 de ani, mort din cauza gripei

Institutul de Sănătate Publică a anunţat că un bărbat în vârstă de 94 de ani din judeţul Hunedoara a murit vineri din cauza gripei, el având condiţii medicale preexistente şi nefiind vaccinat.

Citeste si: Puterea Dragostei: S-a lăsat cu bătaie! Hamude a vrut să-l lovească pe Adrian, Simina și Mari s-au păruit și s-au înjurat! VIDEO INTEGRAL

Citeste si: Mircea Lucescu se afișează în Capitală cu un ceas de 110000 de euro! Celebrul antrenor a terminat socotelile cu naționala Turciei VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ana Maria Mocanu a ajuns să semene perfect cu... Bianca Drăgușanu! Dovada FOTO

Numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 159

Numărul deceselor, la nivel naţional, a ajuns la 159.

Potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional de Sănătate Publică, în săptămâna 18-24 februarie 2019, s-au înregistrat la nivel naţional 1.364 cazuri de gripă clinica, răspândite pe întreg teritoriul ţării.

Citeste si: Babi Minune a fost gonit de interlopi, ca Nicolae Guţă? Manelistul s-a refugiat în Germania şi nu mai vine în Bucureşti decât în vizită!

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre Florin Pastramă: „Avocata îl folosea pe Pastramă la ameninţările cu moartea”

Citeste si: Au vrut la ispite iar acum dau în judecată emisiunea! Mai mulți participanți de pe ”insulă” vor despăgubiri pentru umilințele din Thailanda

Până la aceeaşi dată, fuseseră vaccinate antigripal 1.316.448 de persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţa la finele lunii ianuarie că în România a fost declarată epidemie de gripă.

sursa


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate