Dezvaluiri SOC despre eleva si profesorul care se sarutau in clasa: "Ea era intinsa pe catedra cu picioarele in sus si el..."

Au iesit la iveala declaratii noi legate de scandalul sexual din liceul Tehnologic Forestier din Sighetul Marmatiei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Toata Romania a alfat despre Bogdan Pasca, profesor la liceul Tehnologic Forestier, care a fost filmat in clasa in timpul orelor de curs in timp ce saruta si pipaia o eleva de 15 ani. Desi initial barbatul in varsta de 34 de ani a spus ca ii oferea sustinere morala  si emotionala fetei si ca totul a fost din context, ulterior acesta a recunoscut gravitatea faptei sale si si-a dat demisia. 
 
Scandalul a scos, insa, la iveala alte dezvlauiri socante. ”Această relaţie a fost ascunsă de mai multe zile. Cam de o lună de zile. Am văzut şi poze cu ea, în ipostaze în care ea era întinsă pe catedră, cu picioarele în sus şi el era peste ea. Chiar el a spus că nu s-a putut abţine şi că nu-i prima dată. Punea pe copii să pună banci la uşă ca să nu vadă vreun profesor”, a spus o fosta eleva a lui Bogdan Pasca, conform Cancan. 
 
Se pare ca scena dintre cei doi nu era o noutate pentru elevii cadrului didactic si ca el incercase sa mai aiba relatii nepotrivite si cu alte fete din liceu. 
 
"I-au văzut alte persoane, au văzut-o pe fată cu el în maşină şi se spune că, chiar când mama lui nu era acasă o ducea la el acasă, la apartament. El a fost profesorul meu, era vulcanic, puţin agresiv în limbaj. El ar trebui să fie consultat de un medic specialist neapărat. Acum s-a descoperit, dar are loc de mai multă vreme. Am auzit de la alţii, n-am fost martoră. Ea e în clasa a noua, el îi preda la clasă, aşa a cunoscut-o. Ea învaţă extrem de bine la toate materiile.Ea avea doar 9 şi 10 la engleză. Scenele se petreceau în clasă, punea copii să stea la uşă să nu îi vadă directoarea sau vreun profesor. Probabil i-a plăcut de ea şi pasiunea era prea mare. Ea a vrut, i s-a părut un lucru normal. El se mai dădea la alte fete şi a aşteptat să îi răspundă cineva la avansuri", a adaugat ea, conform sursei citate. 
 
 
 
 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate