Dezvăluiri șocante la Insulă! Bogdan: "M-am sărutat cu câţiva băieţi la viaţa mea"

Bogdan de la Insulă, dezvăluiri incredibile din viața sa! Concurentul a mărturisit că s-a sărutat cu bărbați.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bogdan este unul dintre concurenții din Thailanda care a mers la brațul Giei pentru a-și testa relația de iubire. Mai mult decât atât, Bogdan a făcut mărturisiri uimitoare, în timp ce purta o discuție cu ispita Irina. Mai mult decât atât, Bogdan, concurentul de pe insulă, s-a arătat atras chiar de Adrian, unul dintre colegii lui din Thailanda care a venit, și el la rândul lui, să-și testeze relația.

"Amor în trei, dar cu doi băieţi şi o fată. M-am sărutat cu câţiva băieţi la viaţa mea, cu limba. E ca un sărut normal. Nu sunt scârbit. Eu până acum nu am întâlnit un bărbat pe care să-l consider şi frumos. Aşa da... Dacă aş fi atras, aş face-o...", a dezvăluit Bogdan în timpul emisiunii difuzate la televizor.

Citeste si: Câți bani face Dana Roba pe lună! Acum s-a aflat totul

Citeste si: Eugen Neagoe, antrenorul de la Dinamo, la Terapie Intensivă! Care este starea de sănătate, după ce a făcut infarct

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Dan Bittman! L-au tras în jos afacerile imobiliare!

La casting, înainte ca Gia și Bogdan să vină la emisiune, au vorbit despre ei ca oameni, despre carieră, dar și despre relația lor care are ”ceva” ani în spate! Bogdan mărturisise la casting că înainte să aibă o relație cu Gia, a fost cu alte 20 de persoane.

"Vorbim de un an, câteva luni, o vară... Cea mai importantă relaţie în afară de asta a fost cu doi ani înainte, cam de un an a fost... Am mai avut o relaţie serioasă, dar distanţa ne-a stricat şi alte relaţii care începeau să fie serioase, dar ori a plecat ea din ţară, ori am plecat eu...", a declarat Bogdan la casting.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate