Dezvăluiri uluitoare ale lui Bogdan de la ”Puterea dragostei” despre tatăl său! ”A fost militar și mi-a dat o educație dură”

Bogdan Iordache a povestit amănunte interesante din trecutul lui

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Bogdan Iordache este unul dintre concurenţii intraţi mai târziu în casa ”Puterea dragostei”, însă el nu a trecut neobservat de public! Din contra, în ciuda faptului că, initial, a fost eliminat, el a reintrat în show și pare a puncta chiar mai mult la fete.

În vârstă de 22 de ani, bărbatul, care îşi spune Adonis si se pozeaza cât mai dezbrăcat, cu muşchii încordaţi, este student şi se declară un împătimit al sportului! ”Fac zilnic antrenamente. Îmi place, este ca un hobby pentru mine, in plus, mă menține în formă! De altfel, sunt obișnuit cu munca fizică de când eram copil”, a dezvăluit tânărul!

Citeste si: Ricardo se întoarce la ”Puterea Dragostei” pentru Raluca, dar Cosmin a fost eliminat! Andreea Mantea: ”Orice are un preț”

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, decolteu de infarct în emisiune! Blonda de 20 de ani a apărut cu o bustieră minusculă și o fustă scurtă!

Citeste si: O româncă de 45 de ani se dezbracă în direct privită de zeci de mii de oameni! Mirela ”Dracu’ pe uscat” are sâni uriași și e noua regină a site-urilor de socializare

fara descriere

Bogdan de la ”Puterea dragostei” a povestit cum a fost disciplinat de mic! ”Mă pedepsea”

În urmă cu câteva luni, la un alt show amoros la care a participat în calitate de burlac, Bogdan de la ”Puterea dragostei” a povestit cum a fost disciplinat de mic! ”Tatăl meu a fost militar și, poate, din cauza profesiei, mi-a dat o educație dură! Mă pedepsea dacă greșeam, nu mă ierta deloc. Însă, acum, ajuns la vârsta asta realizez că, pe undeva, a fost bine, fiindcă așa m-am format ca om, cu principii și fără temeri”,  a spus bărbatul în emisiunea în care a fost protagonist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate