Dezvăluiri uluitoare despre relaţia lui None cu Loredana Chivu! Vezi ce se întâmplă cu adevărat între cei doi! "Din punct de vedere sexual..."

None şi Loredana Chivu, dezvăluiri de senzaţie despre cei doi! Uite cum se înţeleg!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc este şi cel mai dezbătut subiect de discuţie în cercurile mondene, dar şi în rândul fanilor emisiunii fenomen "Puterea Dragostei". Este vorba despre None, un burlac extrem de râvnit și Loredana Chivu, una dintre cele mai sexy vedete de pe plaiurile mioritice.

Citeste si: None a făcut anunțul despre moartea lui Adrian de la Puterea Dragostei: „Dumnezeu să te ierte”

Deși Mădălin None nu și-a găsit jumătatea în cadrul show-ului matrimonial la care a participat, el a câștigat inimile a zeci de mii de telespectatoare. De departe însă, cea mai de preț cucerire este inima celebrei blonde Loredana Chivu. "Porumbeii" au fost surprinși de paparazzi, recent, într-un local de fițe din București și imaginile tandre cu protagoniştii noştri vorbesc de la sine.

În club, fosta asistentă tv a apărut îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă. Salopeta mulată îi punea în valoare silueta perfectă, așa că este lesne de înțeles că tânărul a fost captivat de frumusețea ei.

None şi Loredana Chivu, dezvăluiri de senzaţie despre cei doi! "Împreună vor reuşi să-şi atingă toate ţelurile"

De atunci însă relaţia este din ce în ce mai serioasă, iar asta nu ne miră. Astrologii susţin că femeia Capricorn (n.r Loredana este născută pe 3 ianuarie) şi bărbatul Scorpion (n.r None este născut pe 21 noiembrie) se potrivesc pe toate planurile.

"Din punct de vedere sexual, scorpionul intuieşte ce-şi doreşte partenera şi îi oferă pasiunea lui mistuitoare, iar femeia Capricorn se implică în profunzime. Uniunea celor doi este "explozivă", la fel cum este şi parteneriatul lor pe alte planuri.

Inteligenţa, intuiţia şi puterea de convingere fără egal a Scorpionului alături de ambiţia inegalabilă, înţelepciunea, răbdarea şi forţa de muncă a Capricornului alcătuiesc un întreg căruia nimic nu îi stă în cale.

Citeste si: Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei, atingeri senzuale în public! Cum au fost surprinși cei doi

Împreună vor reuşi să-şi atingă toate ţelurile, să se autodepăşească în permanenţă. În plus, loialitatea şi fidelitatea femeii Capricorn îndrăgostită sunt de nezdruncinat, motiv pentru care Scorpionul o va respecta şi o va proteja întotdeauna", susţin astrologii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: