Diana Bișinicu a lansat atacuri dure la înmormântarea lui Marcel Toader! ”Unde sunt cei pe care i-a ajutat Marcel? Când le era bine se distrau împreună!” VIDEO EXCLUSIV

Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader, a lansat atacuri dure la adresa ”prietenilor” afaceristului care nu s-au mai obosit să-l însoțească pe ultimul drum.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Diana Bișinicu a fost prezentă la înmormântarea lui Marcel Toader, care a avut loc în comuna constănțeană Cumpăna. La plecarea de la capelă, ea a lansat atacuri la adresa celor pe care nașul ei i-a ajutat de-a lungul vieții iar acum l-au uitat.

Citeste si: Trupul lui Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum, înapoi acasă…

Citeste si: Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor când le-a arătat unde a ascuns cadavrul Luizei! „Părea foarte sigur pe el”

Citeste si: Lumina divină care a apărut din senin la înmormântarea lui Marcel Toader! Toată lumea a fost șocată! Foto

”Am o durere mare în suflet, o durere foarte mare pentru că nașul meu nu a fost ceea ce pare sau ceea ce ați văzut la televizor. Marcel Toader a fost un om care a ajutat pe foarte multă lume, începând de la persoane necunoscute până la cele cunoscute. A avut o piscină foarte cunoscută în București și veri la rând veneau ”n” persoane care intrau gratis și care făceau petreceri acolo fără să plătească nimic. Unde sunt aceste persoane astăzi, unde sunt? Când le era bine, se distrau împreună, iar astăzi, pe ultimul drum... unde sunt toate aceste persoane pe care le-a ajutat nașul meu?”, a declarat Diana Bișinicu pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate