Diana de la Insulă, mesaj pentru fostul iubit, Ben! ”Chiar dacă nu mai sunt a ta...”

Diana i-a transmis un mesaj emoționant lui Ben, fostul iubit al ei!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Diana, concurentă în Thailanda, i-a transmis un mesaj emoționant lui Ben, fostul ei iubit. Chiar dacă relația lor s-a sfârșit, iar Diana s-a îndrăgostit de Aurel, uneori, în sinea ei, mai nutresc amintiri și sentimente nespuse cu legătură directă la relația pe care a avut-o cu Ben.

Citeste si: Cel mai mare regret al Stelei Enache! ”Vorbesc cu ei tot timpul, dar...”

Citeste si: Andreea Mantea l-a filmat din nou pe fiul ei! David s-a îndrăgostit și suferă: „O iubesc de gât, ușor, să nu vomite!” VIDEO

Citeste si: Carmen Harra, mărturii cutremurătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”El, de fapt, ar fi fost omorât”

”Dacă ne-am despărțit eu nu am uitat de ziua ta și nu aș putea vreodată, chiar dacă nu mai sunt a ta, eu îți doresc tot binele din lume, pentru că îl meriți și meriți tot ce este mai bun și mai frumos, îmi doresc ca sănătatea să fie prietena ta cea mai bună, umbra ta și să nu te părăsească niciodată. Mă doare să îti spun, dar îmi doresc să fii fericit. Recunosc că uneori îmi este dor de tine și că îmi pare nespus de rău de anumite greșeli, dar poate că așa e mai bine pentru amândoi. Te rog să ai grijă de tine. La mulți ani fericiți. My ex.💙🎊♊️♊️ @bohuspollak”, a scris Diana pe instagram.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate