Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11

Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11. Talentata artistă a primit ropote de apaluze.

Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11. Talentata artistă a impresionat pe toată lumea cu vocea sa.

Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11

Diana Rad a venit să cânte la Românii au Talent, sezonul 11. Fata de 17 ani cântă la biserică, alături de frații ei, dar este înzestrată și cu darul de a cânta la instrumente muzicale.

”Mă numesc Diana Rad, vin din județul Alba și am 17 ani. Pasiunea mea este să cânt. Noi cântăm în biserică mai mult. Fac parte dintr-o biserică neoprotestantă, acolo în biserică cânt cu frații mei. Cânt și la pian și cu vocea, cânt și la instrumente de suflat, la trompetă, mai nou și mai des. Tata ne alege piesele. Atunci când cânt în biserică simt că sunt mai aproape de Dumnezeu și cânt pentru El”, a mărturisit Diana.

Citeste si: Raluca Răducanu, fata cu vioara, a strălucit la propriu, la Românii au Talent, sezonul 11! Florin Călinescu: „Tu meritai o ediție specială, o seară întreagă”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11
Diana Rad, fata cu voce de înger, i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Diana Rad, patru de ”DA” la Românii au Talent, sezonul 11

Jurații au trimis-o pe Diana în etapa următoare cu patru de ”DA”. Aceștia nu s-au întrecut în complimente la adresa minunatei tinere cu voce de înger.

”Diana, foarte bine a făcut mama ta că te-a îndrumat să vii la Românii au Talent. Ești foarte bună, cânți senzațional, ai o voce foarte frumoasă, tu ești foarte frumoasă și sper să ajungi cu muzica cât mai departe”, a spus Smiley.

Citeste si: Lucian Colareza, spectacol latino la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: ”Tu erai pe listă să vii să cânți cu mine”

”Se simte când omul cântă din suflet. Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție. Foarte frumos. Vocea ta și chipul tău angelic sunt pentru genul ăsta de muzică. Bravo, fată”, a spus Andra.

”Ai o voce superbă și emoționantă, m-a dus cu gândul la îngeri, am zis, cam așa cred că sună vocea unui înger. Ești minunată”, a spus Alexandra Dinu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Smiley, drama din spatele unei piese celebre pe care a compus-o: „Tata suferise un atac cerebral și...”

Doliu în lumea teatrului! Actorul Lucian Pînzaru s-a stins din viața din cauza unei boli necruțătoare

Bat clopotele de nuntă pentru Smiley și Gina Pistol! Ce dezvăluiri bombă a făcut artistul: „Nu exclud căsătoria”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Diana Şoşoacă aruncă bomba: România nu mai este suverană

Lovitură cruntă pentru Andreea Bălan de la Kanal D! Este cea mai mare umilință

Istoria secretă. Bancherul din „Moromeții” putea salva Tezaurul. Titulescu a vrut cu rușii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies