DIICOT a anulat amenda pentru mama Luizei Melencu. Prima reacție a avocatului Tonel Pop

Șefa interimară de la DIICOT a anulat amenda de 5.000 de lei pentru Monica Melencu, mama Luizei, una dintre victimele criminalului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

DIICOT a anunlat amenda pentru mama Luizei Melencu. Monica Melencu fusese amendată cu 5.000 de lei pentru ca a refuzat să dea probe biologice.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a făcut declarații despre ordonanța dată de șefa interimară de la DIICOT, Georgiana Hosu, în funcție după demisia lui Felix Bănilă.

DIICOT a anulat amenda pentru mama Luizei Melencu. Prima reacție a avocatului Tonel Pop

"Eu am cerut doamnei Hosu să ne dea ordonanţa prin care s-ar fi anulat această amendă, s-ar fi socotit efectiv că nu este temeinică, eventual. Încă nu mi-au parvenit aceste acte. Doamna Hosu a spus că are o problemă la sistem, că nu pot transmite, eu aştept să transmită ca să pot confirma acest lucru.

Citeste si: Un român a fost omorât, în iulie, în localitatea din Italia unde a fost văzută Luiza Melencu pe strada unde se practică prostituția

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu a răbufnit: "El chiar nu a făcut nimic"

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere? Gestul care i-a pus pe gânduri pe anchetatori și i-a făcut să creadă că „monstrul din Caracal” ar vrea să-și pună capăt zilelor

Nu ştiu de ce nu a fost anulată acea amendă până în acest moment şi nici nu ştiu de ce a fost dată. Trebuia să plece şefii DIICOT, să plece adjuncţii...

fara descriere

Nu mă bazez pe vreo mărinimie în ceea ce priveşte DIICOT-ul. Măcar nu este dintre cei 4-5 procurori care m-au băgat în sala de audieri să mă ameninţe, de asta şi port o discuţie o dânsa", a declarat Tonel Pop la România TV.

Mama Luizei Melencu are nervii la pământ! ”Mă arunc în fața mașinii”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a ajuns cu nervii la pământ. Femeia a ajuns la capătul răbdării după atâta timp și nu știe aproape nimic din ceea ce se întâmplă cu fiica ei care a dispărut în luna aprilie a acestui an.

Mama Luizei Melencu amenințase în direct că s-ar arunca în fața mașinii, femeia fiind foarte supărată, mai ales că recent au fost prelevate noi probe ADN. Ea a primit și o amendă de 5000 de lei de la DIICOT, după ce inițial a refuzat să se prezinte la sediu pentru prelevarea probelor biologice.

"In şase luni de zile nu mi s-a găsit copilul. Cineva, ca toata lumea, disperă cu butoaiele. Uitați în ce hal am ajuns, să luam tot noi 50 de milioane. Să iasă cineva dacă ne vede, o să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta, în ce hal am ajuns. Nu e vorba de bani. Ne caută cineva copiii? Copiii ăștia sunt dați, disper, mă arunc în fața mașinii. Vreau doar copilul. Îmi vreau copilul, Melencu Luiza Mihaela, atât vreau”, a declarat mama fetei la RTV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate