Din ce scoate bani Carmen Harra! A mărturisit totul la TV

Carmen Harra a povestit din ce scoate cei mai mulți bani!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Carmen Harra a vorbit pentru un post de televiziune despre banii pe care i-a încasat și îi încasează în continuare din munca pe care o depunde. Artista a mărturisit că a câștigat sute de mii de dolari din cârțile pe care le-a publicat.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra.

Citeste si: Ce a apărut pe contul lui Andy, fost concurent la Puterea Dragostei, după ce au fost făcute publice imaginile în care o lovește pe Roxana

Citeste si: Sărut pătimaș la Puterea Dragostei! A uitat-o pe Bianca? Alex Bobicioiu a sărutat-o pe Deea

Citeste si: Rona Hartner, mărturisiri emoționante despre lupta cu cancerul și a doua intervenție chirurgicală: „Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile”

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a adăugat ea.

De asemenea, Carmen Harra a mărturisit că are o singură injecție cu botox și că regretă că a făcut acest lucru: „Eu nu am fost la nicio clinică. Să vină vreun doctor să vorbească, să spună care m-a văzut pe mine. Am fost o singură dată şi mi-am făcut o injecţie de botox şi m-a durut capul trei zile. Chiar în vene mi-a făcut-o. O regret. Am vrut să-mi tai nasul, e adevărat asta. Acum 20 de ani în urmă, pentru că am un nas urât. Dar trăiesc cu el, pentru că am fugit din spital şi mi-a fost frică”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: