Discuții înfiorătoare între Gheorghe Dincă și colegii de celulă. Ce a spus despre Ștefan Risipițeanu, complicele lui: „Ce mai puteam să fac? Să-l bag şi p-ăla-n cazan!?“

Gheorghe Dincă le-a povestit colegilor de celulă cum a ajuns Ștefan Risipițeanu să îi fie complice.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Gheorghe Dincă

În rechizitoriul din dosarul Carazal există discuții înfiorătoare surprinse între Gheorghe Dincă și colegii lui de celulă. Criminalul a povestit cum a ajuns vecinul lui, Ștefan Risipișeanu, să îi fie complice. Nu-și dorea să îl implice, dar a fost surprins de „Fănică” în timp ce o avea pe Luiza Melencu în mașină și nu a avut de ales. A fost constrâns de stiuație să îl lase să o violeze pe adolescentă de teamă că vecinul ar putea merge la Poliție și povesti ce a văzut acasă la el.

„Dincă i-a răspuns că are treabă şi i-a cerut să părăsească curtea. Inculpatul Dincă nu dorea ca prietenul său ”Fănică” să o vadă pe victima Melencu Mihaela Luiza în maşină, dar acesta a insistat să ceară tutun“, se menţionează în rechizitoriu. În timpul în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a mers către porţile mari preocupat să le închidă cât mai repede şi de asemenea să încuie şi poarta mică cu cheia, inculpatul RISIPIŢEANU ŞTEFAN s-a deplasat din spatele autoturismul către faţa acestuia şi, uitându-se prin parbrizul maşinii, a observat-o pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, care se ridicase de pe bancheta din spate şi ţipa către el, cerându-i ajutor“, se mai arată în document.

Citeste si: Vila monument istoric a lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost scoasă la licitaţie de ANAF! Vezi cum arată „palatul” evaluat la 4,2 milioane de euro!

Ștefan Risipițeanu

Gheorghe Dincă le-a povestit totul colegilor de celulă

„DINCĂ Gheorghe: Nu, da’ nu puteam, N-AVEAM CE SĂ FAC ... PORŢILE ERAU DESCHISE, AM COBORÂT DIN MAŞINĂ ŞI EL A INTRAT ŞI … SĂ-L DAU AFARĂ, NU … VROIA SĂ IASĂ, E…

Coleg celulă: Ăsta-i …(neinteligibil)…

DINCĂ Gheorghe: Păi el, dă fiecare dată intra şi nu când lucra, îi dădeam şi aşa. Ştii? O ţuică, ţigări avea, era plasa cu tutun şi-şi făcea din ziar... Înţelegi? (...) Asta s-a nimerit, a fost, a văzut, asta era o chestie care... aşa ... şi nu mai puteam să fac față. Şi treaba a fost mai nasoala, că au fost porțile deschise, înţelegi? Şi a prins și a intrat când era... Ce mai puteam să fac? Ce să… să-l bag și p-ăla în cazan?… (neinteligibil)… Nu că ... că io n-am fost cu intenţia asta, ştii? Să … Că io, dacă era … şi ştiam să … ca să nu am complici, cum ar fi, şi cu alelalte şi … dă ştiam ... Bineînțeles că în cazan încăpea, cu capu-n jos și cu... Nu se punea problema... Doamne! ... că sunt la masă (...) şi plus că e un nespălat, un beţivan. Înţelegi? Că nici ăleia nu i-a convenit. Înţelegi? Dacă o să-mi dea ăştia declaraţie...”, se arată în rechizitoriul procurorilor, conform Adevărul.ro.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate