Divorț-șoc în showbiz! Se căsătoriseră în secret, iar acum au pornit pe drumuri separate

O nouă despărțire cutremură showbizul! O celebră vedetă și soțul ei și-au spus „la revedere!”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre Adele și partenerul ei de viață, Simon Konecki. Cei doi s-au despărțit! Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții artistei. Adele și Simon se căsătoriseră în secret, iar fanii au aflat asta în anul 2017, când a susținut un discurs la premiile Grammy.

Citeste si: Dovada clară că George Burcea o iubeşte pe Andreea Bălan! N-ai mai văzut bărbat care să facă ASTA în fiecare zi!

Citeste si: Dani Mocanu ”rupe” pe Youtube, dar e incredibil câți bani primește de la platforma online! Ar putea să-și cumpere o mașină în fiecare lună

Citeste si: Victor Pițurcă a fost dat în judecată de vecinii din bloc! Cer o poală cu bani

Adele ”scăpase” acest secret și pe scenă, în timpul unui spectacol

Cântăreața de origine britanică le-a făcut fanilor ei cea mai frumoasă surpriză. Adela și-a anunțat fanii, în timpul unui concert, că a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit!

Totul s-a întâmplat în timpul unui spectacol care a avut loc în Brisbane, Australia, în 2017.

"Sunt o femeie măritată acum", a spus Adele, pe scenă, chiar înainte de a cânta piesa "Somebody like you". Deși existau de multă vreme aceste zvonuri, Adele a preferat să păstreze misterul. Artista a recunoscut oficializarea relației sale cu iubitul ei, Simon Konecki. Din păcate, în prezent, drumurile celor doi s-au separat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: