Doi frați din Belarus sunt condamnați la moarte după ce au înjunghiat o vecină. Au implorat iertare familiei, însă totul, în zadar. Mama lor nu va ști niciodată când și unde vor fi executați cei doi

Stanislaw și Ilya au primit pedeapsa capitală după ce au înjunghiat-o pe vecina lor din răzbunare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Frați din Belarus, condamnați la moarte. Familia nu va ști când mor


In articol:

Cei doi frați din Blearus au primit pedeapsa capitală după ce au înjunghiat o vecină. Crima s-a petrecut la scurt timp după ce Stanislaw, unul dintre cei doi frați a împlinit 18 ani și a fost eliberat din centrul din plasament.

Citeste si: Masca de protecţie, un duşman al tenului. Dr. Ana Maria Drăgăniță: Ce efecte negative are purtarea îndelungată a măştii?

Moartea tatălui și traiul greu al mamei, a înfundat-o în datorii pe mama copiilor care a fost nevoită să îi plaseze într-un centru de plasament pe cei doi frați de 14 și 16 ani, din cazua problemelor pe care le aveau la școală.

În Belarus, costurile cu întreținerea copiilor plasați în centre sunt suportate de părinți. Natalya, mama copiilor, încă mai are o datorie de 10.000 de ruble belaruse, adică aproximativ 4.000 de dolari. O treime din veniturile femeii merg către plata acestei datorii și acest lucru va continua pentru încă opt ani, cu mult după ce fiii ei vor fi executați.

Citeste si: ȘOC TOTAL! Fostul fotbalist de la Steaua, implicat in amantlâcul cu o ispită are casa poleita în argint!!! Marian Aliuță construiește blocuri și este putred de bogat

Cum s-a petrecut odioasa crimă

După eliberarea celor doi frați din centrul de plasament ei s-au dus să locuiască la sora lor mai mare, Hanna. La doar câteva zile după reuniunea de familie, cei doi au mers să se răzbune pe o vecină, care se plânsese autorităților cu privire la situația acestora. Stanislaw și Ilya au înjunghiat-o pe femeie și apoi i-au incendiat casa.

Frați din Belarus, condamnați la moarte. Familia nu va ști când mor

Ajunși în fața judecătorilor, cei doi frați au implorat iertare din partea familiei decedatei, însă pedeapsa dată de judecător a fost de necontestat: pedeapsa cu moartea, o pedeapsă care nu s-a mai dat din 1996.

Familia lui Ilya și Stanilaw nu va ști niciodată când vor fi uciși cei doi adolescenți și unde vor fi înmormântați 

Întreaga poveste a fost spus de sora lor, Hanna, care a încercat să facă tot posibilul să-i scoată pe frații ei din entrul de detenție. Cu inima frântă de durere, Hanna a povestit pentru BBC ce sentimente au încercat-o în momentul în care și-a văzut frații după gratii:

„Când judecătorul a citit verdictul, oamenii din sală au început să aplaude. Inițial, a început doar unul, urmat de un altul, apoi de al treilea, iar la final întreaga sală aplauda. În acel moment m-am simțit ca și cum viața mi-a fost scurtată”, a povestit Hanna. De asemenea, ea a mai spus că și-a îmbrățișat frații printre gratii și le-a promis că va face tot posibilul să le salveze viețile.

Frați din Belarus, condamnați la moarte. Familia nu va ști când mor

Citeste si: Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost deviat

Mama lor, din cauza datoriilor la centrul de plasament în care au stat cei doi frați, are interzis să călătorească în afara capitalei Minsk, până achită integral datoria.

Din aprilie 2019, de când au fost arestați Stanislaw și Ilya, aceasta a comunicat cu ei doar prin scrisori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate