Doi îndrăgostiți au murit în timp ce se sărutau! Scena șocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Ultimul sărut a fost fatal pentru doi îndrăgostiți din Peru. Camerele de supraveghere au surprins o scenă șocantă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Maybeth Espinoz, în vârstă de 34 de ani și iubitul ei de 36 de ani, Hector Vidal, au avut parte de o moarte tragică. Cei doi îndrăgsostiți fuseseră într-un club și se întorceau acasă, când s-au oprit pe un pod din Cusco, Peru.

Maybeth s-a așezat pe balustradă și se săruta cu partenerul ei. La un moment dat, ea s-a dezechilibrat și și-a înfășurat picioarele în jurul lui Hector, încercând să se salveze. Din păcate, gestul ei i-a adus moartea bărbatului.

Citeste si: Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Vloggeriţa Sânziana Negru, implicată într-un accident grav: „El a strigat doar o data și apoi nu l-am mai auzit”

Citeste si: Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Luiza Melencu de la mama ei, înainte de a urca în mașina lui Gheorghe Dincă! „Hai, mami…”

Ambii parteneri au căzut peste balustradă de la o înălțime de 15 metri. Localnicii au fost cei care au anunțat imediat autoritățile, iar o ambulanță a sosit în scurt timp la fața locului. Din nefericire, femeia a murit în drum spre spital, din cauza rănilor extrem de grave pe care le-a suferit în momentul impactului cu solul. 

Bărbatul cu care se săruta a murit și el la spital, câteva ore mai târziu, în ciuda eforturilor depuse de medicii care au încercat să-i salveze viața.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri: "Stă jos, cu apița lângă el, pur și simplu joacă pe o tablă de șah și mută pionii"

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 8 august 2019. Sfaturi înțelepte pentru fiecare zodie în parte

Un prahovean de 40 de ani, cercetat penal pe motiv că trăiește în concubinaj cu o fată de 14 ani

Informații scandaloase: Gheorghe Dincă ar fi ucis alte 5 adolescente

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies