Doi îndrăgostiți au murit în timp ce se sărutau! Scena șocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Ultimul sărut a fost fatal pentru doi îndrăgostiți din Peru. Camerele de supraveghere au surprins o scenă șocantă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Maybeth Espinoz, în vârstă de 34 de ani și iubitul ei de 36 de ani, Hector Vidal, au avut parte de o moarte tragică. Cei doi îndrăgsostiți fuseseră într-un club și se întorceau acasă, când s-au oprit pe un pod din Cusco, Peru.

Maybeth s-a așezat pe balustradă și se săruta cu partenerul ei. La un moment dat, ea s-a dezechilibrat și și-a înfășurat picioarele în jurul lui Hector, încercând să se salveze. Din păcate, gestul ei i-a adus moartea bărbatului.

Citeste si: Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Citeste si: Vloggeriţa Sânziana Negru, implicată într-un accident grav: „El a strigat doar o data și apoi nu l-am mai auzit”

Citeste si: Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Luiza Melencu de la mama ei, înainte de a urca în mașina lui Gheorghe Dincă! „Hai, mami…”

fara descriere

Ambii parteneri au căzut peste balustradă de la o înălțime de 15 metri. Localnicii au fost cei care au anunțat imediat autoritățile, iar o ambulanță a sosit în scurt timp la fața locului. Din nefericire, femeia a murit în drum spre spital, din cauza rănilor extrem de grave pe care le-a suferit în momentul impactului cu solul. 

Bărbatul cu care se săruta a murit și el la spital, câteva ore mai târziu, în ciuda eforturilor depuse de medicii care au încercat să-i salveze viața.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate