Doliu în cinematografie! Actrița Hannelore Elsner a murit în somn

Este doliu în lumea cinematografică. Hannelore Elsner a încetat din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Doliu în lumea cinematografică! A mai căzut o stea din filme celebre. De data aceasta este vorba despre Hannelore Elsner, o actriță care avea 76 de ani. Ea devenise cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul nemțesc ”Die Kommissarin” (”Comisarul”).

Actrița a murit în data de 21 aprilie, de Paștele Catolic, însă abia acum s-a aflat. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al familiei și de avocatul actriței. Din informațiile vagi oferite presei, actrița s-ar fi îmbolnăvit subit, conform dw.com.

Citeste si: Alertă la Iași! Un dublu asasinat a avut loc! O mamă și un fiu au murit. Cutremurător cum i-au găsit medicii legiști

Citeste si: VIDEO O plimbare cu mașina prin București, în anul 1993. Așa arăta Capitala imediat după Revoluție

Citeste si: Halucinant! O puștoaică de 13 ani a furat mașina părinților și a condus 1500 de kilometri ca să-și vadă iubitul cunoscut pe internet! Când a ajuns la destinație, a încremenit

Actrița era îndrăgită în Germania

Actrița Hannelore Elsner a fost foarte îndrăgită în Germania. Ea a murit în somn, așa cum mărturisește și avocatul ei.

„Hannelore Elsner a murit linistita, in somn”, a marturisit avocatul ei, Matthias Prinz.

fara descriere

Familia și apropiații se ocupă de înmormântarea actriței Hannelore Elsner. De asemenea, familia cere intimitate. Ea fusese născută în anul 1942, în orașul Burghausen, aproape de granița cu Austria. Hannelore Elsner a lucrat în teatre din Berlin și Munchen.

Primul rol jucat vreodată de actrița Hannelore Elsner a fost în ”Old Heidelberg”, abia în anul 1959. Ultimul ei rol a fost jucat în anul 2014, în ”Auf das Leben”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate