Doliu în lumea teatrului românesc! Actorul Alecu Mereuță s-a stins din viață!

Momente teribile în lumea teatrului! Cunoscutul actor Actor Mereuță s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

a murit Alecu Mereuță
Lumânare aprinsă


In articol:

Lumea teatrului este în doliu! Un cunoscut actor s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Alecu Mereuță era unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai scenei de teatru din Constanța. 

Citeste si: Părintele Calistrat s-a vindecat de Covid-19! Ce declarații a făcut cunoscutul preot despre simptomele pe care le-a avut: "Am avut o stare de tuse și..."

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Mircea Pascu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, s-a stins din viață!

Citeste si: Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan: „Am tot timpul la mine mancare pentru animale, le hranesc si le dau apa, si apelez la un medic veterinar in caz de urgente”

A murit actorul Alecu Mereuță

Actorul Alecu Mereuță s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Cu o carieră în teatru de peste 65 de ani, cunoscutul intepret a rămas în aminterea publicului pentru sutele de zâmbete aduse pe fețele oamenilor. Anunțul a fost făcut de către Teatrul de Stat din Constanța. 

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

”Astăzi ne despărțim, cu regrete și cu duioase amintiri, de ALEXANDRU MEREUȚĂ, cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanța. Blând, vorbăreț, mereu gata să recite o poezie sau să povestească o întâmplare cu tâlc, Nea Alecu, așa cum îi spuneau toți prietenii, era o bogăție de om”, a fost mesajul postat!

a murit Alecu Mereuță
Actorul Alecu Mereuță

De-a lungul carierei sale, Alecu Mereuță a jucat în „Bacantele” de Euripide, în „Trei surori”, de Cehov, „Papa se lustruieşte”, de Spiros Melas, „Femeia îndărătnică“, de Shakespeare, „Azilul de noapte”, de Gorki, „Adam şi Eva”, de Aurel Baranga, „Io, Mircea Voievod“, de Dan Tărchilă, sau în „Gaițele”, „O Noapte Furtunoasă”, „Rinocerii”.

De asemenea, în ultimii ani ai săi de actorie, a jucat pe scena teatrului din Constanța în „Dionysos”, „Scaiul”, „Trei surori” şi „Escrocii”, „Omul ,bestia şi virtutea” şi „Cum vă place”. 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cinci efecte adverse ale consumului de cafea decofeinizată

Clipe grele pentru fiica actorului Constantin Codrescu! ”Nu vrea să anunțe medicul”

Povestea emoționantă a gemenilor Mihail și Galina, bebelușii care au nevoie de cel mai scump tratament din lume! Șansa lor la viață costă 4,2 milioane de dolari

UPDATE Curs valutar BNR, 17 septembrie. Ce se întâmplă cu leul în comparație cu euro și dolarul

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies