Doliu în lumea tenisului. Un tânăr sportiv a murit, după ce s-a prăbușit în mijlocul terenului

Reprezentanții și fanii tenisului sunt îndurerați după aflarea veștii că unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale a încetat din viață la doar 15 ani.

Distribuie pe:

Doliu în lumea tenisului. Un tânăr sportiv a murit, după ce s-a prăbușit în mijlocul terenului

Este vorba despre Kent Yamazaki, unul dintre cei mai buni și apreciați jucători de tenis. Deși avea o vârstă fragedă, era considerat talentat și promițător.

Din păcate, Kent Yamazaki și-a găsit sfârșitul chiar pe terenul de tenis, loc pe care îl îndrăgea foarte mult.

Cum a murit micul tenismen

Originar din Australia, Kent se afla în Nepal, unde urma să joace în cadrul unui turneu organizat de Federația Internațională de Tenis. În timp ce se afla pe teren, lui Kent i s-a făcut rău și s-a prăbușit.

Citeste si: Un alt cutremur zguduie România, după cel de zilele trecute de 5,2 grade. Cât de puernic a fost noul seism

Citeste si: Mihaela Rădulescu, adevărul despre al doilea copil: „Simt că nu aș da greș cu încă doi, trei copii”

Citeste si: Tatăl Vioricăi Dăncilă a locuit în cel mai mizerabil bloc din România! ”Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!” FOTO EXCLUSIV

În timpul căderii, jucătorul s-a lovit puternic la cap. El a fost transportat de urgență la spital, însă din păcate, pentru tânăra speranță a tenisului nu s-a mai putut face nimic.

„Kent era cunoscut pentru zâmbetul său molipsitor și dragostea autentică pentru tenis. A fost un adevărat gentleman și în afara terenului, iar pasiunea sa incredibilă, cât și munca depusă l-au ridicat în clasament. Era respectat de comunitatea largă a tenisului”, au spus reprezentanții Tennis West, potrivit presei din străinătate.

Cauza morții lui Kent Yamazaki încă este necunoscută.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate