Doliu în televiziunea din România: "Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului..."

Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit duminică seara, iar vestea morții lui a lăsat multă durere în sufletele cunoscuților.

Distribuie pe:

A murit! Un jurnalist îndrăgit a încetat din viață


In articol:

Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit duminică seară, iar vestea tragică a fost dată chiar de un prieten al omului de televiune, pe Facebook.

"Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului fostului meu coleg și prieten, Gheorghiu Valentin (Bursucul). Acest om absolut fabulos îmi însenina fiecare zi de lucru, mereu avea zâmbetul pe chip și o glumă pregătită. Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare. Se spune că Dumnezeu mai ține Pământul până când numărul îngerilor căzuți va fi înlocuit cu numărul îngerilor chemați dintre noi. Cineva se cam grăbește în Ceruri. Rămas bun, prieten drag😥", a scris unul dintre prietenii săi pe Facebook.

„Noi, teveriștii, am pierdut unul dintre cei mai omenoși colegi, unul dintre cei mai săritori. “Hai, dă-mi și mie sunetist, că e filmare importantă!”, “Vali, vezi că nu lucrez cu X, hai să îl schimbăm…” Niciodată nu spunea nu, deși toți ne prăbușeam în capul lui, niciodată nu îl apucau furiile, deși a compune și a distribui echipe de filmare pentru o televiziune întreagă e ridicător de peri pe ceafă. Bursucule (Gheorghiu Valentin), să te odihnești. Îți vom duce dorul.”, „Spune-mi că nu e adevărat!!! Spune-mi că mă minte Carmen Solomon, că mă minte Cristina Andrei, că fb-ul mă minte… Spune-mi! Eram cu tine în lift zilele trecute și cineva- nu mai știu cine – îți ura „Drum bun!” Nu prea am înțeles, tu nu prea pleci, am crezut că-n vreo vacanță întârziată. Bursucule, tu acolo te pregăteai să pleci?!!! Dacă știam, mă-ncuiam în lift cu tine! Spune-mi că toți mă mint!!!”, sunt câteva dintre mesajele emoționante, postate de colegii jurnalistului.

Citeste si: Artistul Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat! Ca și în cazul Cristinei Țopescu, a fost dorința lui ”Ca să-l iau cu mine acasă după ce nu mai e”

Citeste si: Dan Andrei Aldea renunțase la cetăţenia română: “Nu-şi doreşte să mai aibă absolut nimic de-a face cu neamul său” Vezi motivul pentru care artistul decedat a fost scârbit de România!

Citeste si: Ce spun experții FBI despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal ar fi ucis din nou, dacă nu ar fi fost arestat după ce le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Valentin Gheorghiu era împătimit al motociclismului, dar și a plimbărilor la munte.

A murit! Un jurnalist îndrăgit a încetat din viață

O altă moarte bruscă în presa românească

Valentin Gheorghiu a lăsat în urmă o fiică de 19 ani, dar și mulți colegi tineri pe care îi învăța meserie, și oameni care l-au îndrăgit nespus.

A murit! Un jurnalist îndrăgit a încetat din viață

Încă nu se cunosc motivele pentru care Valentin Gheorghiu a trecut în lumea celor drepți, însă evenimentul nefericit a avut loc la puțin timp de când regretata jurnalistă Cristina Țopescu a fost incinerată.

Cristina Țopescu a murit în preajma anului nou, însă a fost descoperită după aproape trei săptămâni. A dus o luptă continua în ultimii ani de viață.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate