Doliu în televiziunea din România! I-a murit soția. Suferea de cancer

Soția unui regizor cunoscut din televiziunea din România s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Regizorul Răzvan Săvescu, în vârstă de 46 de ani, a trecut prin clipe foarte grele. Bărbatul a suferit foarte mult după soția sa care a fost răpusă de cancer la vârsta de 48 de ani. În anul 2015, Oana Ioachim, fiica dramaturgului Paul Ioachim, a murit de cancer la sân. Ea a avut o carieră de succes în teatru și cinematografie.

Cătălina Grama - Jojo a vorbit despre regizor: ”Răzvan e un creator deosebit şi un om cu atât de multe valenţe, încât pot sta să îl ascult ore în şir vorbind despre orice, cu atât mai mult despre film şi personaje. M-am bucurat să descopăr în Răzvan, dincolo de creator, un om cu o poftă şi bucurie de viaţă imense. Şi un regizor care îşi vede personajele atât de limpede de parcă ar bea cu ele o cafea atunci, în momentul în care noi vorbeam. E un om şi un prieten pe care te poţi baza şi un bărbat care chiar înţelege femeile, de aceea şi ştie să le contureze atât de bine”.

Citeste si: Anunțul lui Tzanka Uraganul că vrea la ”Puterea Dragostei” a provocat o adevărată furtună printre femeile din viața lui

Citeste si: De ce nu se mai sărbătorește Sfântul Gheorghe pe 23 aprilie

Citeste si: Cât de dotat e iubitul lui Brigitte! Florin Pastramă a mărturisit totul

Despre greutățile prin care regizorul a trecut, a vorbit chiar Ștefan Bănică Jr.

“E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris atunci Ștefan Bănică Jr. pe contul său de Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate