Doliu la Hollywood! Actrița Doris Day s-a stins din viață la vârsta de 97 de ani

Doris Day, o mare actriță de la Hollywood a murit. Avea 97 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Doris Day, actriță, cântăreață și activist pentru drepturile animalelor, a murit la vârsta de 97 de ani.

Pe numele ei real Doris Mary Ann Kappelhoff, vedeta de la Hollywood s-a născut în Cincinnati, Ohio și a cunoscut celebritatea după ce a jucat roluri importante în mai multe musicaluri și comedii romantice, printre care și filmul Pillow Talk lansat în 1959. Mai mult, ea a avut o carieră muzicală de excepție și a scos 29 de albume.

S-a născut în Statele Unite ale Americii, dar părinții ei erau, de fapt, din Germania. Se mutaseră peste ocean sperând să-i ofere o viață mai bună fiicei lor. În anul 1946 Doris Day a ajuns cea mai bine plătită cântăreață din lume, după ce una dintre melodiile cântate de ea s-a bucurat de un succes neașteptat.

Citeste si: Prima apariție a Mirelei Vaida după ce a născut a treia oară! "Mai trebuie să dau jos 6 kilograme" - Mămica are probleme grave cu băiețelul mijlociu: "Mă șantajează emoțional!"

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

Citeste si: O femeie a intrat în casa unor necunoscuți și s-a jucat cu câinele familiei! Ce a făcut apoi depășește imaginația tuturor

Doris Day a avut o carieră strălucită

Cariera cinemtografică a început să ia avânt în anul 1948, când a jucat în musicalul High Seas. Actrița nu a fost prima lor opțiune, dar Betty Hutton, cea aleasă inițial a rămas însărcinată, oferindu-i lui Doris Day o oportunitate uriașă. Publicul a iubit-o din porima clipă, așa că a jucat roluri importante în mai multe comedii romantice de tip musical.

A fost căsătorită de patru ori și și-a dedicat ultimii ani din viață ocupându-se de fundația care proteja drepturile animalelor și care îi portă numele.

fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate