Dosarul Caracal a fost trimis în instanță. Gheorghe Dincă este acuzat oficial că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Dosarul Caracal a fost trimis în instanță. Gheorghe Dincă și Stefan Risipiceanu sunt acuzați de procurorii DIICOT de săvârșirea a opt infracțiuni.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Gheorghe Dincă


In articol:

Dosarul Caracal a fost trimis astăzi în judecată, iar Gheorghe Dincă și complicele lui Ștefan Risipiceanu, sunt acuzați de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracțiuni, omor calificat - două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte - două infracțiuni, potrivit unui comunicat emis în această dimineață de DIICOT.

alexandru macesanu

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea celor două victime ale sale, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. 

luiza melencu

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu, mesaj emoționant! Rodica Țopescu a ajuns la capela unde este depus sicriul fiicei sale VIDEO

Citeste si: Detalii înfiorătoare despre Loredana Musta, fata din Lugoj care a murit strivită de mașină: "Și-a prezis sfârșitul"

Citeste si: ULTIMA DECIZIE a familiei! Ce vrea sa faca in mare secret fratele cel mare al Cristinei Topescu, inainte de incinerare | EXCLUSIV

Comunicatul integral al Parchetului General:

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ,,Caracal” întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al P.Î.C.C.J., domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate