Dramă cumplită în showbiz-ul românesc! Are cancer. Vestea a căzut ca un trăsnet

Veste teribilă pentru o cunoscută vedetă din România. A fost diagnosticată de curând cu o boală temută: cancer.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Dramă cumplită în showbiz-ul românesc!  Are cancer. Anunțul a căzut ca un trăsnet


In articol:

Dramă cumplită pentru o cântăreață din România. Maria Andria, vedeta care a devenit cunoscută după ce s-a sărutat cu Cătălin Scărlătescu a primit un diagnostic crunt de la medici: cancer! Blondina trece prin clipe de neimaginat după ce a aflat că suferă de temuta boală. 

Maria Andria are cancer

Vestea bună este că tumora pe care i-au descoperit-o de curând medicii este una benignă. Se pare că Maria a mers la timp la medic, astfel că boala a fost depistată destul de timpuriu, informează SpyNews. 

Citeste si: Andreea Bănică nu a mai suportat și a răbufnit pe Internet! „Gata! Nu mai pot. M-am săturat”

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț ferm pentru români „Pericolul nu a trecut. 15 mai nu înseamnă revenirea la o viață normală”

Citeste si: Un celebru profesor universitar a murit după ce a fost lăsat să aștepte 75 de ore rezultatele testului, deși era în stare critică!

Dramă cumplită în showbiz-ul românesc!  Are cancer. Anunțul a căzut ca un trăsnet

Cu toate astea, aceasta este vizibil afectată de maladia care a pus stăpânire pe trupul ei, iar ultimele imagini care arată felul în care cumplita boală a afectat-o din punct de vedere fizic. La nivelul gâtului, se poate observa clar tumora de care suferă vedeta.

În continuare, Maria Andria va fi supusă unor investigații mai amănunțite, pentru a afla dacă are nevoie de operație sau nu. Între timp, cântăreața speră că se va face bine.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate