Drama prin care a trecut familia lui Alex Faur! Mama lui murise într-un accident de mașină

Alex Faur a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală. În urmă cu ceva ani, familia lui fusese lovită de un ”blestem”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alex Faur s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, la vârsta de 40 de ani. Astăzi, milionarul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. În urmă cu șase ani, un alt accident teribil a avut loc, un accident în care Alex Faur și-a pierdut mama.

Mama lui Alex Faur se afla în autocarul din Muntenegru. În accidentul cumplit, 19 români au murit, iar alți 30 au fost răniți. După ce și-a pierdut mama, Alex Faur luase decizia de a renunța la vicii. Apoi, el a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Boala i-a afectat creierul. Un celebru milionar, Stelian Gheorghe, s-ar fi oferit să susțină costurile pentru tratamentul lui Alex Faur. Joi, în data de 2 mai, el a pierdut lupta cu viața.

Citeste si: Scene scandaloase la Puterea Dragostei, în gală. Cezar și Alex Zănoagă, la un pas de bătaie

Citeste si: Cătălin Moroșanu, declarație neașteptată după ce Brigitte Năstase s-a îndrăgostit de el: „S-a întors Baba”

Citeste si: Milionarul Alex Faur, condus astăzi pe ultimul drum: „Nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate...”

Delia a anunțat moartea lui Alex Faur

În urmă cu câteva zile, Alex Faur, un bărbat cunoscut în lumea mondenă, a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate extrem de grave, iar vedetele autohtone au sărit imediat în ajutorul acestuia.

Delia, una dintre cele mai bune prietene ale tânărului, a publicat un mesaj în care îi ruga pe toți cei binevoitori să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge. Aceleași rânduri au fost distribuite de mai multe vedete ulterior, printre care se numără şi designerul Cătălin Botezatu.

Din păcate, în ciuda mobilizării exemplare a prietenilor lui atât pe reţelele de socializare cât şi prin alte căi, se pare că tânărul a murit în urmă cu puţin timp.

"Dumnezeu să te odihnească, prieten drag, Alex Faur!", au scris mai mulţi amici ai lui în urmă cu câteva minute.

Alex Faur a fost un om de afaceri care a dus o viaţă extravagantă. A mers doar în vacanţe de lux, călătorea cu avioane private, conducea maşini de zeci de mii de euro şi era prieten la cataramă cu fiul celebrului Elie Saab. Mai mult decât atât, cunoştea persoane influente din toată lumea şi era apreciat în special pentru simţul umorului şi datorită generozităţii de care dădea mereu dovadă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate