Milionarul Alex Faur, condus astăzi pe ultimul drum: „Nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate...”

Milionarul Alex Faur este condus astăzi, pe ultimul drum. Ce spun apropiații, după ce a murit atât de repede.

Autor: M.V.

In articol:

Astăzi este o zi grea pentru zeci de vedete din România. Este condus pe ultimul drum Alex Faur, milionarul excentric pentru care multe vedete au făcut apel zilele trecute. Boala l-a răpus în numai trei săptămâni, iar în urma sa rămân multe întrebări fără răspuns.

„Îmi pare extrem de rău... aici. Eu nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate", a spus Mircea Bărbulescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Faur, în cadrul unei emisiuni TV.

Alex a preferat să îi menajeze pe cei dragi

Alex Faur avea 40 de ani şi toată viaţa înainte, însă din cauza unei boli nemiloasă acesta a încetat din viaţă, fără să se mai poată face ceva pentru el. Prietenii și familia au fost menajați de către Alex, care nu a vrut să îi împovăreze cu problema sa.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune pentru Sâmbăta Luminată! Te scapă de toate necazurile

Citeste si: O bătrână din Suceava, violată timp de trei ore, l-a iertat pe agresor! Ce i-a promis bărbatul

Citeste si: Vrăjitoarea Monica Ioniță i-a spus lui Răzvan Ciobanu că va muri pe 29 aprilie! Cum i-a răspuns designerul

Nu ştia nimeni de problema lui. A ţinut informţia pentru el, dar poate am fi putut face ceva dacă ştiam mai devreme.

De două trei săptămâni am aflat. El zicea că vrea să plece pe picioare de acolo. Era foarte pozitiv. El răspundea la mesaje, oamenii nu credeau că este într-o stare atât de gravă.

Am avut pe cineva care mergea foarte des la el. Mereu ne spunea că vrea să înceapă o viaţă nouă. A fost un om foarte vesel şi încerca să binedispună pe cei din jurul lui.

Nu ştiu dacă a avut vreun regret, dar ştiu că a avut prbleme după ce şi-a pierdut mama. Alex şi-a ţinut capul sus", a mai spus acesta zilele trecute.

Alex Faur va fi înmormântat la ora 13.00, la cimitirul Bellu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies