Drama prin care a trecut Ilinca Vandici:"Da, și eu am fost înșelată!"

Ilinca Vandici demonstrează că nici notoriatatea nu te poate feri de suferinţe în dragoste. Prezentatoarea Kanal D a făcut mărturisiri dureroase despre perioada în care viaţa ei sentimentală nu era tocmai roz.

Distribuie pe:

fara descriere

Deşi, pe sticlă şi în faţa prietenilor era mereu zâmbitoare, în sufletul ei prezentatoarea se lupta cu o mare durere. Vedeta Kanal D a dezvăluit că nu a fost cea mai norocoasă persoană în dragoste şi că problemele în amor i-au afectat şi proiectele profesionale. Viaţa sentimentală complicată a cam dezechilibrat-o pe Ilinca Vandici, care şi-a făcut curaj abia acum să vorbească despre faptul că a fost înşelată.

Ilinca face ezvaluiri ale povestii de dragoste esuate

"Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă, însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac... O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie sa le lăsam sa ne copleşească! (...) Nu ma mai recunosteam, pentru că nu mai eram eu. Nu mai era nimic autentic la mine. Jucam un rol şi îl jucam perfect. Eram veşnic zâmbitoare, aranjată, relaxată când eu de fapt în sufletul meu eram terminată. Aveam stări de anixietate în momentul în care eram singură. Nu mai aveam încredere în mine, absolut deloc pentru că odată cu frustrările astea din plan sentimental au ajuns să le am şi în plan profesional. Îmi ziceam că nu mai sun bună nici la muncă, dar parcă nu mă mai descurc.. Eram o marionetă. Eram o păpuşă, o jucărie pentru el", a mărturisit Ilinca Vandici.

Citeste si: S-au îndrăgostit în ziua nunții ei cu Boureanu! Ce făcea Valentina Pelinel pe sub masă cu Borcea

Citeste si: Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. „Mi-a plăcut foarte mult"

Citeste si: Fotografia care a scandalizat internetul! Cum s-a fotografiat Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink: „Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată”

Acum, viața Ilincăi este cum nu se poate mai frumoasă și vedeta se simte împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

fara descriere

Ilinca Vandici (32 de ani) a făcut toate aceste dezvăluiri abia acum când este liniştită sentimental. Ea a bifat deja doi ani de la căsătoria cu Andrei Neacşu (28 de ani). Cei doi sunt părinţii unui băieţel, Zian, în vârstă de doi ani şi jumătate. Şi profesional stă bine. Ilinca este prezentatoarea emisiunii de mare succes în rândul doamnelor, "Bravo, ai stil", show de modă care va reveni curând pe ecrane. De data aceasta concurentele vor fi persoane cunoscute.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate