Drama teribilă a primarului din Blăgești, localitatea natală a Vulpiței! Picioarele i-au fost sfârtecate

Drama primarului din Blăgești, localitatea vasluiană de unde provin Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, este cunoscută în zonă.

Autor: C.L.

In articol:

Drama primarului din Blăgești este cunoscută de toată lumea. Fiul primarului a rămas fără picioare într-un cumplit accident petrecut în toamna anului trecut.

Accidentul în urma căruia fiul primarului din Blăgești a rămas infirm a șocat pe toată lumea.

Presa din Vaslui a scris, în septembrie 2019, despre cumplitul accident în care a fost implicat fiul primarului din Blăgești.

Fiul primarului Alec Chirilă, un om muncitor și priceput, era cu o combină pe câmpurile unui fermier din zonă, la recoltarea porumbului. La un moment dat, utilajul s-a blocat, iar bărbatul de 41 de ani, s-a urcat pe combină pentru a rezolva problema, fără a opri însă și motorul. A băgat piciorul în pâlnia care era înfundată, numai că a alunecat și a fost prins de utilaj și, ca într-o menghină, picioarele i-au fost pur și simplu sfârtecate până deasupra genunchilor. Câțiva muncitori care erau în apropiere, i-au auzit strigătele disperate, au sărit și au oprit combina, l-au scos pe acesta și i-au acordat primul ajutor.

Citeste si: Vulpița și Viorel, „sechestrați”? Ce se întâmplă, de fapt, când nu sunt filmați. Detalii șocante

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Fiul primarului din Blăgești a fost dus de urgență la spital în Bârlad, iar medicii au încercat să-i reconstruiască picioarele, însă nu s-a mai putut face nimic.

Medicii i-au amputat ambele picioare pentru a-i salva viața bărbatului de 41 de ani, scria presa vasluiană la acel moment despre accidentului fiului primarului din Blăgești.

Citeste si: Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani: „Veronico, d-aia te-ai îndrăgostit de el”

Primarul din Blăgești, în scandal cu Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru

Alec Chirilă, primarul din Blăgești, a devenit cunoscut după ce Vulpița- Veronica și soțul ei, Viorel Stegaru au ajuns vedete tv. Primarul a ieșit public supărat și a spus că soții Stegaru le face localitatea de râs, că au fost până acum asistați sociali și că sunt “ieftini de minte”.

Dar nu a fost tot, după câteva luni de celebritate la tv, Viorel Stegaru a aruncat bomba, soțul Vulpiței a anunțat că vrea să fie primar în Blăgești.

Citeste si: Suma exactă pe care o primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești! Acum produce banii ăia într-o singură zi! Adevăratul motiv pentru care Veronica nu mai vrea să audă de locul din care a plecat!

„În toamnă sunt alegerile. Vreau să candidez acolo unde primarii nu fac nimic. Nu pot să dau acum mai multe detalii. La Blăgești vreau să candidez”,   a spus Viorel Stegaru chiar în emisiunea Acces direct.

Mai mult, soțul Vulpiței a mărturisit mândru că este convins că lumea îl va vota, mai ales acum de când a devenit cunoscut. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies