După 25 de ani de căsnicie, un bărbat mărturisește: ”Soția mea mă sărută doar... Nu mai pot!”

Un bărbat a apelat la un expert în relații pentru a afla o moalitate prin care să se apropie de soția lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un bărbat din Marea Britanie nu știe ce să mai facă pentru a-și rezolva problemele din căsnicia cu soția lui. Omul are 54 de ani, iar partenera lui de viață este cu doi ani mai mică decât el. I-a povestit lui Deidree, expertă în relații pentru The Sun, despre neajunsurile pe care le are în mariajul lui.

„Am 54 de ani și soția mea are 52. Suntem căsătoriți de 25 de ani iar ea a ajuns să mă sărute doar de ziua mea, de Crăciun și de aniversarea noastră. Nici măcar nu mă ia în brațe, iar dacă mă atinge este din greșeală.

Mi-a zis că îi este foarte greu să fie iubitoare pentru că provine dintr-o familie rece, dar știu că nu este așa. Părinții ei, chiar dacă sunt într-adevăr mai rezervați, o iubesc foarte mult.

Lipsa de afecțiune începe să mă facă să mă simt nesigur pe mine. Nu mai pot să vorbesc cu ea despre asta pentru că de fiecare dată când am încercat, a început să mă critice. Touși știu că trebuie să fac ceva, nu mai pot trăi în stilul ăsta”, a scris omului consilierului publicației din Marea Britanie, sperând să primeacă un răspuns.

Citeste si: Cornel Galeș se certase și cu propriul frate, nu doar cu familia Ilenei Ciuculete! Și-a acuzat fratele că-i ascunsese moartea tatălui său

Citeste si: Serialul de comedie „Moldovenii”, vizionat de peste un milion de fani! Kanal D, in topul televiziunilor din Romania, cu episodul difuzat sambata seara

Citeste si: Amicii fiului Ilenei Ciuculete spun că Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu Cristi şi Mugurel Sfetcu: „Dumnezeu nu doarme! L-a executat Cel de Sus!”

Cum a răspuns consilierul în relații

Deidree, expertă în relații pentru The Sun, i-a spus bărbatului că ar trwebui să facă el primul pas către soția lui și să fie mai afectuos cu ea, sperând ca femeia să-i copieze comportamentul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate