După ce a fost eliminat din examenul de Bacalaureat, Iancu Sterp nu s-a dat bătut și a intrat la Facultate! Războinicul de la Survivor este student în anul 1 la Zootehnie!

Iancu Sterp a intrat la Facultate în toamna lui 2019, el fiind student la Timișoara.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Iancu Sterp a intrat la Facultate după ce a avut probleme mari cu examenul de Bacalaureat din 2018. În vara acelui an, Iancu Sterp a absolvit un liceu din Hațeg cu specializarea tehnician în turism. Așa cum arată datele de pe Ministerul Educației, el a fost eliminat din examen, alături de alți colegi de-ai săi.

Citeste si: Se desparte Iancu de Denisa pentru Emy? Mama concurentului de la Survivor a facut dezvaluirea!

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, apariție șoc! ”Ai ochiul vânăt?!”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Dezvăluiri șoc! Iancu Sterp a mâncat bătaie pentru banii furați de Culiță! ” Atunci am aflat cine era cu adevărat hoțul!”

Iancu Sterp nu s-a dat bătut și s-a prezentat și la sesiunea din toamna lui 2018, el reușind să ia Bacalureatul la limită, media lui fiind de 6,28. El a obținut nota 6,05 la română, 7 la matematică și doar 5,8 la geografie.( vezi motivul pentru care Iancu a dezamăgit-o pe Emy de la Survivor)

Iancu Sterp de la Survivor a intrat la Facultate. Provine dintr-o familie de ciobani

Mai mult decât atât, Iancu Sterp și-a dorit să devină student. Numele lui apare pe o listă a Universității de Științe agricole și medicina veterinară a Banatului “Regele Mihai i al Romaniei” din Timișoara cu studenţii din anul I, programul de studii Zootehnie, cu frecvenţă, an universitar 2019/2020.

El a alez Zootehnia deoarece provine dintr-o familie de ciobani, tatăl său deținând mai multe stâne și turme de oi.

Iancu nu prea a avut timp să dea pe la facultate, pentru că a participat la Puterea dragostei, apoi la Survivor România, unde se află și în prezent. Oricum, cursurile au fost supendate în ultimele două luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”

Declarații șocante ale mamei lui Iancu de la Survivor! ”Vrea nevastă virgină” Cine se încadrează în cerințele soacrei și... cine nu? Denisa vs Emy

Bat clopotele de nuntă! Tatăl lui Andrei de la Survivor România, reacție incredibilă la adresa Karinei! ”I-am pregătit dormitorul!”

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Nenorocirea care va lovi crunt România! Urmează cea mai mare fraudă. Va fi un scandal imens

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Se naște"alianța imposibilă"! Vechii dușmani se împacă de frică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies