După ce vezi asta, nu vei mai ieși din casă fără mască de protecție. VIDEO șocant

O echipă de cercetători finlandezi a creat o simulare video, pentru a demonstra lumii cum se răspândește infecția cu COVID-19 într-un supermarket.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

După ce vezi asta nu vei mai ieși din casă fără mască de protecție. VIDEO șocant
virus

Cum se răspândește COVID-19 în supermarket?

După ce vezi acest video, te vei gândi de două ori înainte să pui piciorul în afara locuinței. Oamenii de știință finlandezi au creat un video care arată exact cum se răspândește COVID-19 în magazinele alimentare.


In articol:

Simularea finlandezilor arată cum o singură persoană infectată care tușește într-un mediu în care se află mai mulți oameni, poate infecta chiar și de la două rânduri distanță. Potrivit cercetătorilor, coronavirusul apărut în China în luna decembrie a anului trecut, poare rezista în aer timp de câteva minute, timp suficient pentru a infecta persoanele aflate în apropiere. 

Citeste si: Familiile victimelor de COVID-19 sunt nevoite să dea șpagă pentru a lua sicriul acasă: „Mi-au vândut mortul cu 100 de lei”

Citeste si: Coronavirus face tot mai multe victime în România. Au fost raportate încă două decese. Bilanțul a ajuns la 248

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Decizie de ultim moment a Ministerului Educației. Este răspunsul pe care îl așteptau toți românii

Această cercetare a fost efectuată de cercetători de la Univesitatea Aalto și Universitatea din Helsinki, care și-au dorit să înțeleagă cum particulele din tuse sau strănut sunt răspândite în aer.

După ce vezi asta nu vei mai ieși din casă fără mască de protecție. VIDEO șocant
covid

Rezultatele au scos la iveală faptul că aceste particule supraviețuiesc în aer mai mult decât se credea inițial și pot infecta persoanele din împrejurimi. Acesta este motivul pentru care utilizarea măștii de protecție la cumpărături este mai mult decât esențială. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea Dragostei 10 aprilie. Bianca, din nou în centrul scandalurilor: „Livian nu a schimbat-o! E aceeași persoană ca-n sezonul unu!”

Sexy-jurnalista și-a făcut bikini dintr-o mască medicinală și a ieșit pe balcon, în Berceni! Cum explică Ioana Popescu gestul: ”Am zis să le dau altă întrebuințare”

Alertă la nivel mondial! COVID-19 se reactivează la pacienții vindecați. Cum explică medicii?

Adio, Felix Baumgartner? Gestul care a scos la iveală despărțirea dintre Mihaela Rădulescu și iubitul austriac

Nicolae și-a ucis în bătaie iubita! Florentina s-a stins din viață, iar ucigașul a ajuns la un spital de psihiatrie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies