Cum sunt, de fapt, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, după zece ani de relație

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. 

Vedete

După zece ani de relație, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au făcut anunțul: ”Nimeni nu deţine pe nimeni. Chiar dacă e greu de crezut”

După zece ani de relație, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva vorbesc despre familia pe care o formează. Cum să reușesc să se iubească necondiționat?

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează un cuplu de un deceniu, timp în care au preferat să își trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor, deși ambii se laudă cu o viață profesională de excepție.

Departe de ochii curioșilor, fără să ia în calcul vorbele răutăcioșilor, artistul și mama copilului său au înfruntat în cei zece ani de relație multe. Au făcut față cu brio momentelor tensionate și s-au bucurat pe deplin de ceea ce le-a oferit viață: pe Alexandru, fiul lor.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. învârte milioane de euro pe degete. În ce a investit acum artistul 200.000 de euro

 

Cum sunt, de fapt, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, după zece ani de relație

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. 

[Sursa foto: Instagram]

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., secretul unei relații de durată

Privind la ce au clădit împreună, Ștefan Bănică Jr. și Lavina Pîrva se declaraă în continuare extrem de îndrăgostiți și gata să pună în practică planurile mărețe pe care le au.

Celebrul artist spune că în anii petrecuți alături de brunetă a atins momente de fericire neînchipuite, mai ales de când este tată din nou. Iar în ceea ce privește durabilitatea relației, actorul spune că în familia lor domnește încrederea și libertatea pe care și le acordă unul altuia.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie.

Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru. (zâmbește). Ne facem planuri de viitor, dar, în acelaşi timp, suntem conştienţi că unele dintre ele e posibil să nu fie realizabile, ţinând cont de contextul vremurilor actuale.
Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”,
a declarat Ștefan Bănică Jr., notează Viva.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

De cealaltă parte, Lavinia Pîrva se declară mai îndrăgostită ca niciodată de cel pe care l-a făcut tată. Cântăreața spune că în cei zece ani de cuplu multe s-au schimbat în ceea privește în relația lor, însă pe primul loc a rămas înțelegerea de care dau dovadă în diferite situații și felul prin care comunică orice.

Citeste si: Lavinia Pîrva, imagini incendiare într-o salopetă din latex care îi lasă la vedere decolteul generos! Ștefan Bănică este un bărbat foarte norocos

”Realizez acum că s-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Pe (n.r. ce se bazează relația) înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze”, a spus și Lavinia Pîrva.