Durere fără margini în Argeș! Și-a găsit fratele spanzurat în prima zi din an

Tragedie în județul Argeș, unde un bărbat și-a găsit fratele spanzurat în propria casă.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Bărbatul a decis să își ia viața, chiar în prima zi a noului an, dupa ce a petrecut Revelionul alături de fratele său.

În vârstă de 43 de ani, bărbatul, care locuia în Mioveni, a fost descoperit atarnând într-o funie în propria casă în care locuia singur, chiar de fratele lui.

Apriopiații spun că bărbatul avea patima alcoolului și că nu a fost niciodată căsătorit și nici nu are copii, lucrând o bună perioadă în străinatate, în domeniul construcțiilor.

„A făcut Revelionul la frate, a plecat dimineaţa acasă şi a fost găsit tot de frate de dimineaţă, spânzurat de o grindă de la streaşina casei”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Rudele bărbatului sunt nedumerite cu privire la decizia sa de a-și lua viața, cunoscându-l drept un om cu un caracter puternic. El nu a lăsat nici un bilet de adio sau vreun indiciu care să îi motiveze decizia.

Citeste si: O cunoscută jurnalistă a murit în prima zi din 2020. Vecinii au găsit-o în fața casei

Citeste si: Lexii Alijai a murit la 21 de ani. Cântăreața de 21 de ani a fost găsită fără suflare

Citeste si: Casa cântăreței Emilia Dorobanțu, în flăcări! Familia este îngrozită

Ce spun rudele despre gestul bărbatului

”Dumnezeu știe ce a fost în mintea lui. A plecat pe picioarele lui, și-a luat la revedere de la noi. Nici măcar pentru o clipă nu ne-am gândit la așa ceva. Abia când am văzut că nu răspunde deloc la telefon am început să ne îngrijorăm. A mers fratele lui la el acasă să vadă ce se întâmplă. El a și fost cel care l-a găsit spânzurat, acolo în casă. A sunat săracul la 112, dar era prea târziu pentru el, nu mai avea viață”, au spus rudele îndurerate ale bărbatului.

Presiunile financiare, așteptările nerealizabile sau responsabilitățile în exces pot provoca anxietate și depresie, mai ales pentru persoanele care trăiesc singure, spun psihologii, care de mai mulți ani atrag atenția asupra acestor reacții, mai ales în preajma sărbătorilor.

Astfel, ceea ce pentru unii este motiv de bucurie, pentru alții, sărbătorile dedicate familiei sunt o perioadă greu de depășit fără a recurge la vreun gest necugetat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate