Roxana de la „Puterea dragostei”, crize de gelozie! Scene în premieră, la limita difuzării

Roxana de la „Puterea dragostei” nu s-a putut abține când a văzut că Bogdan se apropie de Ana Maria.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Roxana a făcut o adevărată criză zilele trecute atunci când a văzut că Bogdan Mocanu se apropie din ce în ce mai mult de noua concurentă, Ana-Maria. Astăzi, au fost difuzate imagini din acea zi, în care Bogdan a încercat să o liniștească.

„Dacă ți-am zis că mă doare, de ce stai lângă aia? Ce vrei să fac, să îi omor pe ăștia pe aici? Contează că nu suport să o văd lângă tine? Nu vezi că vine în fiecare zi în casă la voi? Nu suport”, a spus Roxana în timp ce plângea în hohote.

„Gata, liniștește-te, nu mai plânge. Dacă sunt al tău, sunt numai al tău”, a dezvăluit Bogdan, în timp ce încerca să o liniștească.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț important pentru telespectatori! Ce se va întâmpla la Puterea Dragostei

Citeste si: Șocant! O mamă și-a omorât copilul pentru că vorbea prea mult. Ce a determinat-o, de fapt, să-l strângă de gât

Citeste si: Nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice! Florin Salam i-a ridicat în slăvi pe preşedintele Traian Băsescu şi pe primarul Piedone! VIDEO

„Ea m-a întrebat ce ar trebui să facă să îmi demonstreze. I-am zis că ea nu caută cu alții. Dacă aș vrea să fiu numai al ei, aș fi numai al ei. Acum am explicat în fața ei. Eu chiar mă dedic unei persoane. Când am zis să fie numai a mea, atunci să se comporte ca atare. I-am dat un sfat, că nu asta e calea, să vorbească cu toți din casă. Roxana, tu poți să faci ce vrei tu. Nu îți cer să fii cumva”, a explicat Bogdan în gala de astăzi.

Bogdan nu o mai vrea pe Roxana

„A, deci să mai lupt pentru fostul meu iubit? Ce am făcut? Știu ce am făcut înainte. Aici în emisiune ce am mai făcut”, s-a mai întrebat Roxana.

„Cum poți să spui tu în emisiune de față cu o țară întreagă și apoi să vorbești cu alții la finalul emisiunii?, a încercat Bogdan să afle în emisiune de la fosta sa iubită. 

„Nu o mai vreau lângă mine, e o femeie în care trebuie să investești mult prea multă răbdare și timp. Nu îmi place”, a conchis Bogdan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate